Probios zeleni azuki fižol brez glutena v plastični embalaži, 400g.
<
>

Azuki fižol Zeleni – Brez glutena – Ekološki 400g Probios

Koda: 001590

Zaradi azuki fižola brez glutena vsaka enolončnica bo najljubša!

Azuki fižol, znan tudi kot "zeleni azuki fižol" je majhna stročnica, ki je priljubljena v azijski kuhinji, zaradi svoje bogate teksture in hranil. Ta fižol je znan po svoji zeleni barvi in značilno sladkem okusu. 

Azuki fižol se pogosto uporablja v raznih jedeh, v juhah, solatah, pitah tudi celo v sladkih sladicah, kot sta sladoled in torta. Je vir beljakovin, vlaknin, vitaminov in mineralov, magnezija, fosforja in folne kisline, zaradi česa je odličen dodatek k uravnoteženi prehrani. 

Pripravlja se tako, da se najprej namoči v vodi za nekaj ur ali čez noč. Potem se kuha, dokler ni mehak. Po kuhanju se azuki fižol lahko porabi v raznih receptih ali kot priloga z glavno jedjo.

Razen svoje hranilne vrednosti, azuki fižol je tudi cenjen zaradi svoje sposobnosti, da promovira zdravje prebavnega sistema, uravnava raven sladkorja v krvi in podpira zdravje srca. Vsestranskost in hranilna vrednost naredijo da je azuki fižol priljubljena izbira za tiste, ki si prizadevajo zdravo in pestro prehrano. 

Posebnost Probios azuki fižola je da je brez glutena in tako lahko uživate v njem!

 

Bez glutena tekst na pakiranju

Sestavine:

*Zeleni azuki fižol.

*Iz ekološke pridelave.

Izdelek lahko vsebuje sojo.

Opomba:

Pred uporabo izdelek preglejte, da odstranite morebitne luskice in nečistoče v izdelku. Pred uporabo dobro operite.

Navodila za pripravo:

Namakamo 12 ur. Kuhamo 2 uri v razmerju z vodo 5:1.

Pogoji shranjevanja:

Hranite na suhem in hladnem mestu.

Uporabno najmanj do/LOT številka:

Označeno na embalaži.

Proizvajalec:

Probios S.p.A., via degli 13-15, Calenzano (FI), Italija.

Daje na trg:

Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10090 Zagreb, Hrvaška.
Država izvora: Italija

Povprečna hranilna vrednost

Energijska vrednost 1281 kJ/304 kcal
Maščobe 1,2 g
od tega nasičene maščobne kisline 0,3 g
Ogljikovi hidrati 41,5 g
od tega sladkorji 1,4 g
Vlaknine 17,3 g
Beljakovine 23,1 g
Sol < 0,02 g