Uporabniška podpora
Pristen okus in hranilna moč rastlinskih beljakovin
Fermentirani tofu je vrhunska poslastica z bogatim, polnim okusom in edinstveno, kremasto teksturo. Tofu je tradicionalno fermentiran, podvržen je naravnemu procesu zorenja, ki mu daje intenziven umami okus, hkrati pa povečuje njegovo prebavno in hranilno vrednost. Zahvaljujoč probiotičnim kulturam fermentiran tofu pomaga ohranjati zdravo črevesno floro in prispeva k boljši absorpciji hranil.
Predstavlja vir visokokakovostnih rastlinskih beljakovin, bogatih z esencialnimi aminokislinami, zato je popoln dodatek k uravnoteženi prehrani. Zaradi bogatega in pikantnega okusa je odlična sestavina za omake, juhe, marinade, ocvrte jedi ali kot priloga k rižu in zelenjavi. Uporablja se lahko tudi kot namaz ali nadomestek sira v različnih jedeh za globino okusa.
Svojim jedem dodajte pridih fermentirane tradicije – poskusite fermentiran tofu še danes!
Sestavine:
tofu* 97% (soja* 55%, voda, strjevalec: magnezijev klorid, kalcijev sulfat), morska sol, sladkor iz sladkorne pese*, veganska jogurtova kultura: Str. termofilus
*iz ekološke pridelave
Opomba:
Lahko vsebuje sledi glutena, oreščkov, zelene, gorčice in sezama.
Primerno za vegane.
Navodila za uporabo:
Uporabimo jo lahko hladno s solato ali toplo iz ponve/žara.
Pogoji shranjevanja:
Hraniti na temperaturi od 2 - 7 °C.
Uporabiti do | LOT:
Odtisnjeno na embalaži.
Proizvajalec:
Taifun-Tofu GmbH, Bebelstr. 8, 79108 Freiburg, Nemčija
Daje na trg RH:
Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10 000 Zagreb, Hrvaška
na 100 g | |
Energijska vrednost | 611 kJ / 146 kcal |
Maščobe | 8,1 g |
od tega nasičene maščobne kisline | 1,3 g |
Ogljikovi hidrati | 2 g |
od tega sladkorji | < 0,5 g |
Beljakovine | 16 g |
Sol | 1,4 g |
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: