Fermentirani tofu FETO - Ekološki 200g Taifun
<
>

Pristen okus in hranilna moč rastlinskih beljakovin

Fermentirani tofu je vrhunska poslastica z bogatim, polnim okusom in edinstveno, kremasto teksturo. Tofu je tradicionalno fermentiran, podvržen je naravnemu procesu zorenja, ki mu daje intenziven umami okus, hkrati pa povečuje njegovo prebavno in hranilno vrednost. Zahvaljujoč probiotičnim kulturam fermentiran tofu pomaga ohranjati zdravo črevesno floro in prispeva k boljši absorpciji hranil.

Predstavlja vir visokokakovostnih rastlinskih beljakovin, bogatih z esencialnimi aminokislinami, zato je popoln dodatek k uravnoteženi prehrani. Zaradi bogatega in pikantnega okusa je odlična sestavina za omake, juhe, marinade, ocvrte jedi ali kot priloga k rižu in zelenjavi. Uporablja se lahko tudi kot namaz ali nadomestek sira v različnih jedeh za globino okusa.

  • Naravno fermentiran – obogaten s probiotiki za zdravo prebavo
  • Visok delež rastlinskih beljakovin - idealno za vegansko in vegetarijansko prehrano
  • Intenziven in večplasten okus – kot nalašč za gurmanske obroke in pristne recepte

Svojim jedem dodajte pridih fermentirane tradicije – poskusite fermentiran tofu še danes!

Sestavine:

tofu* 97% (soja* 55%, voda, strjevalec: magnezijev klorid, kalcijev sulfat), morska sol, sladkor iz sladkorne pese*, veganska jogurtova kultura: Str. termofilus
*iz ekološke pridelave

Opomba:

Lahko vsebuje sledi glutena, oreščkov, zelene, gorčice in sezama.
Primerno za vegane.

Navodila za uporabo:

Uporabimo jo lahko hladno s solato ali toplo iz ponve/žara.

Pogoji shranjevanja:

Hraniti na temperaturi od 2 - 7 °C.

Uporabiti do | LOT:

Odtisnjeno na embalaži. 

Proizvajalec:

Taifun-Tofu GmbH, Bebelstr. 8, 79108 Freiburg, Nemčija

Daje na trg RH:

Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10 000 Zagreb, Hrvaška

Poreklo: Nemčija

Povprečna hranilna vrednost

  na 100 g
Energijska vrednost 611 kJ / 146 kcal
Maščobe 8,1 g
od tega nasičene maščobne kisline 1,3 g
Ogljikovi hidrati 2 g
od tega sladkorji < 0,5 g
Beljakovine 16 g
Sol 1,4 g