Civita koruzne testenine z vlakninami peresniki brez glutena v embalaži 450g
<
>

Koruzne testenine z vlakninami - Peresniki brez glutena 450g Civita

Koda: 008835

Brezplačna dostava znotraj Slovenije za naročila večja od 60 €!

Rok dostave za Slovenijo je 1–3 delovnih dni.

Naroči preko telefona

+385 1 5573 568

Delovni čas Pon – pet od 7:00 do 15:00

Civita koruzne testenine z veliko vlaknin - popolna možnost za osebe, ki želijo uživati v testeninah brez glutena!

Testenine Pereseniki ali Penne, so ene najbolj znanih oblik italijanskih testenin, ki so znane po vsej zemlji. Penne, kar na italijanskem pomeni "pero" so dobile ime po svoji obliki. S svojo rebrasto teksturo tesno drži omako, s katero se kombinira. 

Zaradi česa izbrati Civita testenine?

  • ne vsebujejo gluten - primerno za osebe, zbolele za celiakijo
  • visoka vsebnost vlaknin
  • nizki glikemični indeks
  • vsebuje antioksidativne karotinoide
  • 100% brez kemikalij in aditivov

Bodisi da imate radi klasično paradižnikovo omako, pesto, ali kaj popolnoma drugačnega, Civita koruzne testenine Peresniki se popolnoma združijo z različnimi omakami, dajejo vam neomejene možnosti za ustvarjanje okusnih jedi. 

Sestavine: 

100% koruzna moka. 

Opomba: 

Brez glutena. Brez aditivov. Brez jajc. Brez GSO. Bogate z vlakninami. 

Navodilo za uporabo: 

Kuhajte v veliko vroče vode, začinjene s soljo. V vodo dodajte nekoliko olja in med kuhanjem premešajte 2-3-krat, da se testenine ne zlepijo. Potem kuhajte 6-10 minut od ponovnega vrenja. 

Pogoji shranjevanja: 

Hraniti na suhem in hladnem mestu. 

Rok uporabe/LOT številka: 

Na embalaži. 

Proizvajalec: 

Agri-Corn Kft. član Civita grupe

Distributer: 

Civita food Kft., 4275 Monostorpalyi, Szalmas Tanya, Madžarska

Daje na trg: 

Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10 000 Zagreb, Hrvaška

Država izvora: Madžarska

Povprečna hranilna vrednost

  na 100 g
Energija 1421 kJ / 336 kcal
Maščobe 0,46 g
od tega nasičene maščobne kisline 0,07 g
Ogljikovi hidrati 71,9 g
od tega sladkorji 0,89 g
Vlaknine 11,02 g
Beljakovine 5,53 g
Sol 0,05 g