Uporabniška podpora
Bogat z beljakovinami, ofu je živilo ki ga morate vključiti v svoje jedilnike.
Tofu je izdelek iz soje z visokim odstotkom beljakovin, primeren pa je kot nadomestek mesa, saj vsebuje vse esencialne aminokisline, ki so nujne za normalno delovanje človeškega telesa.
Živilo, nastalo pred več kot 100 leti v Kitajski, je šele zdaj zavladala našim krožnikom.Pogosteje ga videvamo v pustnem času, a največkrat v vlogi pustega 'sojinega sira', ki mu je skoraj uničil kariero. Brez razloga!
Odsotnost okusov, ki je značilna za tofu, je pravzaprav tudi njegova prednost. Ko se marinira z začimbami ali raži v različnih omakah, tofu kot goba vpije arome in tako ima lahko kateri koli okus vi želite. Zato je izjemno pomemben način pripravljanja.
Številna živila so bogata z beljakovinami (meso, stročnice, mlečni izdelki) in so pogosto težko prebavljive, Za razliko od njih, tofu je zelo lahki za prebavo, saj so v procesu proizvodnje odstranjene vlaknine in ogljikovi hidrati, topni v vodi. Zaradi tega ga lahko uživajo tudi otroci, starejše osebe ter osebe z želodčnimi motnjami.
Zdaj, ko ste spoznali vse njegove prednosti, je čas da ga pripravite v pečici - na eden peter in hrustljav način.
Priprava:
Medtem ko čakate da se hrustljavi tofu speče, se prijavite na naš NOVIČNIK!
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: