Uporabniška podpora
Mozzarella je sir dolge tradicije, kvalitetnega hranilnega profila in rahlo mlečnega okusa, ki se poda številnim živinom. Prav zato jo obožujemo!
Čeprav mozzarella sodi v kategorijo svežih sirev, namesto pričakovano visoke vsebnosti laktoze, ta sir na 100 g vsebuje manj kot 1 g laktoze. Zato je mozzarella lahko del prehrane oseb, ki ne prenašajo laktoze. Mozzarella ima visoki delež kalcija te 100 g tega sira zadosti 60 % dnevnih potreb po omejenih mineralih. Razen vsebine kalcija, mozzarella se lahko pohvali tudi z vsebino vitamina B supine, zlasti z vitaminom B12, vitamina a, SELENOM IN CINKOM.
Odličen je na solato, kot dodatek picam, okusen je sam z oljčnim oljem, posebej pa je dober na toplim sendvičem in brusketam. Kaj pa pravite na mozzarello v obliki palčk kot predjed ali priloga?
Priprava:
Prijavite se na naš Novičnik in izvedite kaj je novega v svetu zdravega ter preberite še več odličnih, zdravih receptov. S prijavo na novičnik pridobite 10% popusta na prvo naročilo.
Lahko vas zanima tudi...
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: