Uporabniška podpora
Nedeljsko kosilo brez juhe z žličniki oziroma brez cmokov ni pravo nedeljsko kosilo. Verjamemo, da je torej težko tistem, ki ne prenašajo jajc zaradi alergije, intolerance ali zaradi načina prehrane. Za tiste, in za vse druge, ki rada poskusijo nekaj novega in bolj lahkega, prinašamo odličen in preizkušen recept za žličnike za juho brez jajc.
Zdrob je osnova teh žličnikov. Najbolje jih boste naredili iz belega pšeničnega, možno pa jih je narediti tudi s polnozrnatim, pirinem ali koruznim zdrobom.
Ta recept je narejen za okrog 2 litri juhe, pa odvisno koliko juhe in žličnikov imate rad, zmanjšajte oziroma povečajte mere.
Priprava:
Za še več zdravih nasvetov in receptov, se prijavite na naš novičnik!
Zanima vas lahko tudi...
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: