Uporabniška podpora
Rž tradicionalno velja za "revno živilo", vendar to ni. Rž je takšno živilo ki ima veliko hranil: vsebuje ogljikove hidrate, beljakovine, minerale, vitamine (skupine B in E). Je bogato z vlakninami in lizinom.
To žito čisti telo, deluje poživljajoče, preprečuje bolezni čreva in sklerozo, spodbuja cirkulacijo in upočasnjuje staranje krvnih žil. Tisto, ker bi moralo opomniti jest to, da je rž posebej primerna za osebe, izpostavljene k intelektualnem stresu, za nosečnice, doječe matere in starejše osebe.
Skuhajte to polnozrnato živilo in pripravite odličen obrok za kosilo ali večerjo.
Postopek:
Tej "ražoti" lahko dodate tudi razno zelenjavo in gobe. Zelo dobro se poda solatam, lahko ga posujte z nekoliko oreščkov.
Za še več zdravih nasvetov in receptov, se prijavite na naš Novičnik!
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: