Uporabniška podpora
Nobeno drugo žito ne vsebuje toliko mineralnih sestavin, kot so kalij, fosfor in kalcij, kot ajda. Iz ajdovih semen dobimo izjemno hranljivo črno moko, ki se uporablja pri izdelavi testa, skorij, tort, kruha in peciva.
Ajdova moka vsebuje izjemne zdravilne lastnosti: krepi telo, pomlajuje krvne žile, odpravlja utrujenost, poveča prekrvavitev v rokah in nogah. Je odlično za spomin in koncentracijo (precej za starejše osebe) ter zniža pritisk, zdravi arteriosklerozu. Ajdova moka se pogosto uporablja tudi kot dodatek drugim vrstam mok. Peciva in palačinke, narejena iz take strukture, imata nežno strukturo in okus po maslu. Ajdova moka je več črna, kot bela in se uporablja tako v sladki, kot v slani različici.
Uporabite ga po tistem receptu v bolj navadni različici, oziroma v obliki kruha.
In ko čakate, da se ta okusni kruh ohladi, se prijavite na naš Novičnik!
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: