Uporabniška podpora
Klasična italijanska omaka, ki iz vsake testenine naredi gurmanski užitek je prav bolonjska omaka, ki ji se redko kdo upre. Ima veliko različic izvornega recepta, eksperimentirate lahko z vrstami nadomestka mesa, začimbami in z zelenjavo.
Tako imenovano pšenično meso je izdelano iz beljakovin. V 100g seitana se nahaja skoraj 75 g beljakovin. seitan je skoraj brez maščobe, v 100g ima samo 1,9g maščob in skoraj nobenih nasičenih maščobnih kislin.
Morda bi si mislili, da je pšenična jed bogata z ogljikovimi hidrati, vendar pri seitanu to ni tako. V postopku izdelave seitana se večina ogljikovih hidratov odstrani ter ostanejo samo pšenični proteini.
Postopek:
To jed pripravite s testeninami kot so:
Za dodatne in zdrave recepte in nasvete se prijavite na naš Novičnik!
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: