Uporabniška podpora
Da dobite odlično prilogo, poskusite trik ustvarjalnih kuharjev in cvetačo spremenite v riž. Cvetačo naribajte in recept je gotov!
Morda niste vedeli, vendar se cvetača lahko je tudi presna, najboljša pa je s kremastimi omakami, na primer s humusom ali omakami na osnovi svežega sira in hrena. Če pa niste prepričani v to možnost, pridobljen cvetačni riž prepražite na segretem olju ali ghee maslu 5 minut ter začinite s soljo in poprom, Pražite nekaj minut dlje, če jo želite "al dente".
Če imate radi jedi z rižem, in pazite na vnos kalorij, poskusite ta nekoliko drugačni recept. Ne le da ima malo kalorij, cvetača velja za eno najbolj zdravih živil. "Cvetačni riž" lahko postrežete kos samostojno jed (zlasti z dodatkom začimb kot so kurkuma, drobnjak, mešanica začimb), v kombinaciji z drugimi živili, kot dodatek juham ali kot priloga.
Postopek pripravljanja:
Cvetača se pokazala sijajna v številnih low carb receptih. Ali ste že poskusili nekateri teh receptih:
Če tudi vi imate kakšen skrivni recept s cvetačo, nam sporočite. In ne pozabite, da vas tudi mi čakamo na Novičniku.
Zanima vas lahko tudi...
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: