Uporabniška podpora
Pravijo, da je lepota v očeh opazovalca, mi pa v tem kolaču vidimo eno najbolj impresivnih slaščičarskih mojstrovin. Topel cimetni kolač z razkošnim polnilom – resnično genijalen!
Recept je prispel ravno ob pravem času, da naše brbončice pripravi na najslajši čas v letu. Imamo dovolj časa, da se naučimo, kako ta dišeči, topel kolač postreči najdražjim gostom, sosedom in vsem, ki bodo z veseljem pokukali v naš praznični meni. Dotik tople vanilije, oljčno olje, rjavi sladkor in pirina moka prinašajo užitek brez slabe vesti.
Skodelica čaja, pogovor, polna usta kolača, smeh in vzkliki zadovoljstva… razvajajmo se z najlepšimi jesenskimi užitki, ki nas tako sladko povezujejo.
Jesen se je res razživela s svojim čarobnim cimetovim pridihom, kajne? Če ti manjka navdiha, kako uporabiti to priljubljeno začimbo, si oglej naše predloge.
Priprava:
Za še več receptov, novih izdelkov in nasvetov se naročite na naš novičnik
ter ob prvem naročilu izkoristite 10% popusta!
Ta kuharica razveseli brbončice in napolni kuhinjo z dobrim razpoloženjem!
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: