Uporabniška podpora
Imate zdrob i rada bi po njem dali kakšno sladko omako? Delate ameriške palčinke a nimate preliv, s katerim bi jih posladkali? Cheesecake vam je nekoliko prazen brez glazure?
Čas je za recept iz samo 3 sestavin in samo par minut truda, da dobite superzdravo, preprosto ali sočno sadno omako za številne sladice. Eden izmed teh 3 sestavin je tudi močna marantina moka.
Marantina moka se dvakrat hitrejše zgosti, kot navadna moka, ker ne vsebuje beljakovin in glutena. Za razliko od koruznega škroba, marantina moka ustvari popolno gostoto. Zaradi tega je odporna na različne kisle sestavine, je odličen za zgostitev sadnih omak in prelivov, kot so omaka iz brusnice ali kisle omake. Odličen je tudi za izdelavo domačega sladoleda, saj ovira stvarjenje velikih ledenih kristalov in se ne zamrzuje. Sladoled dajte po strani in začnite pripravljati slastno sadno omako.
Priprava:
Pripravljena omaka lahko stoji v hladilniku 3-4 dni.
Za še več zdravih nasvetov in receptov, se prijavite na naš novičnik!
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: