Uporabniška podpora
Klasična kombinacija jabolka in cimeta je ena simbolov hladnejšega obdobja leta. Nas spominja na listje, ki pade z drevesa, volnene rokavice in vroče napitke..
Prav so za take dneve tudi ti naši mafini.
Ajdova moka je zelo pomembna na naše zdravje! Čeprav je bogato z ogljikovimi hidrati, ajdova moka je lahka prebavljiva, ne dvigne raven glukoze v krvi ter je primerna za ljudi z motnjami v prebavilih in tudi za diabetike. Tudi osebe, alergične na gluten, lahko uporabljajo ajdovo moko.
Ajda je bogata s prehranskimi vlakninami, vsebuje esencialne aminokisline, bogate s flavanoidi. Odkrito je da ajda znižuje visoki tlak in holesterol, ohranja zdravje srčno- žilnega sistema in zmanjšuje tveganje za rakom. Pridobivanje ajdove moke zahteva kompleksno opremo, obstaja pa v svetlejši in temnejši formi, ki je bogata s hranili.
Nutrigold ajdovo moko zaznamuje specifičen okus in da temnejšo barvo izdelkom, ki jo uporabljajo kot eno sestavine.
Postopek:
*Ne izpustite tudi jabolčni kis, zaradi njegove reakcije s pecilnim praškom mafini lepo vzhajajo.
**če se preveč meša, mafini ne bodo mehki in "fluffy"
Za še več zdravih nasvetov in receptov, se prijavite na naš Novičnik!
Lahko vas zanima tudi...
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: