Uporabniška podpora
Uživajte v pristnem okusu Japonske s Terrasana ekološko Shoyu soja omako!
Shoyu je blaga japonska omaka, ki je narejena iz zrna soje, pšenice in kojija (edinstvene japonske gobe). Pogosto se meša s Tamari omako, ki ji je podobna, razlika pa je v tem, da tamari v sebi vsebuje samo sojino kašo in morsko sol, tako da mu je okus nekoliko močnejši in bolj ostrega okusa, medtem ko se Shoyu proizvaja iz soje in morske soli, z dodatkom preprečene pšenice in je lažjega okusa.
Zaradi raznovrstne uporabe so shoyu omake prevzele tudi številne druge kuhinje sveta. Lahko se uporablja v pripravljanju juh, enolončnic, solat, dušene zelenjave, med poletjem pa je odličen za marinado za zelenjavo ali karkoli na žaru.
Blaga aroma in uravnoteženi okusi sta tisti, zaradi česa je Terrasana Shoyu sojina omaka nenadomestljiv dodatek vašim jedem.
Sestavine:
voda, zrna soje*, pšenica*, morska sol, koji-ferment
*iz kontrolirane ekološke pridelave
Opomba:
Primerno za vegane. 12-18 mesecev fermentacije.
Navodila za uporabo:
Za suši, juhe, omake in testenine.
Pogoji shranjevanja:
Hranite na hladnem in temnem mestu.
Rok uporabe/LOT številka:
Na embalaži.
Proizvajalec:
TerraSana, P.O. Box 70, 2450 AB Leimuiden, Nizozemska
Daje na trg:
Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10 000 Zagreb, Hrvaška
| na 100 g | |
| Energija | 264 kJ / 62 kcal |
| Maščobe | 0,1 g |
| od tega nasičene maščobne kisline | 0 g |
| Ogljikovi hidrati | 6,2 g |
| od tega sladkorji | 0 g |
| Vlaknine | 0,7 g |
| Beljakovine | 8,8 g |
| Sol | 12 g |
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: