Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Iščete darila za valentinovo? Imamo veliko praktičnih (in zdravih) idej!

Iščete darila za valentinovo? Imamo veliko praktičnih (in zdravih) idej!

Darila za partnerje, družino, prijatelje, sodelavce - za vse, ki jih imate rad!

Od domačih sladkih dobrot do praktičnih rešitev za dom.

Vsi članki
05. februar 2024.

Dan zaljubljencev se približuje, številni izmed vas so si  zagotovo že začeli premišljevati o majhnem znaku pozornosti, s katerim bi tega leta lahko razveselili svojo boljšo polovico.

Za nas ni pomembno, ali ljubite svojega moža ali ženo, partnerja, psa, sebe, naravo ali svojega soseda (na skrivaj) ... dokler jih imate radi, je čas, da praznujete valentinovo z nami!

Pojdimo nakupovat iz sedmega nebesa, kuhajmo najbolj strastno doslej in se še enkrat spomnimo, da gre ljubezen skozi želodec.

Za ljubitelje dišav 

Ni ga človeka, ki ne bi rad, da njegov dom napolni ozračje dišav, ki se jim ni mogoče upreti. In nekaterim je bolj všeč kot drugim. Za največje ljubitelje dišečih sveč so na voljo sveče Khora s posebnimi dišavnimi notami. Tisto, zaradi česar so te sveče za odtenek bolj posebne od ostalih, so semena rož v papirju poleg sveče, ki jih lahko posadite v posodo, ko sveča dogori. Sveče Khora so okrašene s 100% naravnim sojinim voskom, naravnim lesenim stenjem in kakovostnim dišavnim oljem. Oblikovani in ročno izdelani so na Hrvaškem, iz popolnoma naravnih materialov, čas gorenja pa je neverjetnih 70 ur. Ta sveča je na voljo v različnih vonjavah, na vas pa je, da izberete tistega, ki vam ustreza, in poleg vonja ljubezni v svoje prostore dodate še enega od naslednjih vonjev:

Termo lončki in skodelice 

Kave, čaji, sokovi - vse je boljše in bolj okusno, če jih shranimo v posebne lončke. Equa termo lončki ne le da bodo ohranili toploto ali hladnočo napitkov, temveč pa so elegantnega videza. S svojo elegantno kombinacijo nerjavečega jekla in notranjega keramičnega premaza, bo Equa termo lonček postal prava mojstrovina v svetu lončkov in skodelic. Zaradi 100-odstotno neprepustnega pokrova in protizdrsnega nastavka je idealen za vsako potovanje. Še posebej razveseljuje to, da je na voljo v različnih barvah, za svojo najdražjo pa lahko izberete steklenico in skodelico, kar vam je ljubše, saj bodo te steklenice pravo presenečenje tako zanjo kot zanj.


Za ljubitelje kave 

Danes se redko kdo lahko upre skodelici kave. Črna, z mlekom, smetano, kakršna koli - edino je pomembno, da je kava! In veste, da je kava zelo zdrava, če ima gobe v sebi? Ja dobro ste prebrali, kava z gobami je popolna za vsakega, kdo želi zjutraj uživati v skodelici kave, brez kofeina in živčnosti. Ekološka, kremasta in lahka, to je kava brez sladkorjev, dodatkov ali glutena. Zasnovana je da postopoma vpliva na učinkovitost in da dviga raven energije. Komu torej ta zdrava kava ne bi koristila?! In kot sladkor je na voljo v kar štirih različnih različicah, med katerimi boste zagotovo našli najboljšo za svojega dragega:

Edinstveni darilni paketki 

Darilni paketi so vedno praktično in popolno darilo za vsako priložnost, zlasti pa zdaj za Valentinovo. Brez veliko razmišljanja, svoji dragi osebi lahko podarite darilni paket Tikveško Blago, ti paketi vsebujejo številne izdelke iz naravnega meda in drugih naravnih sestavin. Na voljo je 3 vrst, vsaka pa skriva nekaj posebnega v sebi, od olja, melatonina, do voska. S temi paketi lahko zagotovite svoji dragi osebi nekaj hrane. kozmetike in ustvarjalnosti. Izberite za svoje najmileje ta darilni paket: 

Za kuharje 

Ne glede na to, ali ste začetnik v kuhanju ali že preizkušeni kuhar, razne gospodinjske naprave in aparati so vedno dobrodošli, da svoje kulinarične umetnosti dvignete na višjo raven. Kot odličen pomočnik v kuhinji je tudi Airfryer ali cvrtnik na vroč zrak ki omogoča praženje in pečenje hrane brez olja, torej zdravo. Praženje, cvrtje, segrevanje - vse je možno s to čudežno napravo. Za njega kuhanje postaja 40% hitreje, prihranili pa boste celo 60% energije. To je naravno darilo za katerega koli ljubitelja kuhanja, in lahko pa vam odlično pride za pripravljanje romantične večerje za Valentinovo

Razen gospodinjskih aparatov, tukaj je tudi široka ponudba naših gospodinjskih pripomočkov, ki vam bodo olajšali kuhanje in dodali vašim jedem novo dimenzijo okusov. Ena takšnih pripomočkov je fermenter za kislo testo, saj se z njim lahko pripravi popolno kislo testo. Dovolj je samo dodati sestavine, postaviti način fermentacije in željno pričakovati vonj kislega testa, ki bo prežel vašo kuhinjo. Čas je da pripravite romantično večerjo za svoje najdražje!

 

Za prijetnejše vzdušje 

Ko smo že pri naravnih materialih, Platinet vlažilec zraka je idealno darilo za vaše najdražje, s svojo čudovito in elegantno zasnovo pa bo obogatila vsak prostor! Eleganten, sodoben in praktičen, izboljšal bo kakovost zraka in napolnil dom s prijetnimi, sproščujočimi vonjavami. Poleg tega pomaga ohranjati optimalno zračno vlago, kar je še posebej koristno v zimskih mesecih, ko je zrak v gospodinjstvih zaradi ogrevanja običajno bolj suh. Z dodajanjem nekaj kapljic priljubljenih naravnih eteričnih olj v zbiralnik za vodo Platinet vlažilec zraka in aroma difuzer lahko opravlja funkcijo aromaterapije. 

Za ljubitelje joge 

Mnogim izmed nas je v natrpanem vsakdanu težko najti čas za redne treninge.Dobra novica je da jogo lahko vadimo vsak dan tudi v udobju lastnega doma. Savasana set za jogo iz naravne plute ima vse, kar potrebujete za popolno in sproščujočo vadbo joge, ne glede na to ali ste začetnik ali že preizkušeni joga mojster. Popoln je znak pozornosti za vse ljubitelje joge, meditacije in vadbi. Če pa iščete podloge za jogo, vedite da jih lahko kupite tudi v Tovarni Zdrave Hrane. Vso ponudbo si lahko ogledate tukaj.

Set za jogu

Za športnike 

Vsak športnik potrebuje dodatno opremo, malenkosti pa bodo naredile vsak trening zanimivejši in boljši. Ne glede na to, ali ste profesionalni športnik ali iščete idealno zase, ta oprema bo pomagala vsem!

In razen športnih dodatkov in pripomočkov, je športnikom zelo pomembna tudi športna prehrana, oziroma hrana polna beljakovin in zdravih sestavin. Razen tega, športniki vejo, da so zdrava prehranska dopolnila samo bonus, ki vam pomaga da uresničite čim hitrejše svoje športne rezultate. Športno prehrano potrebuje vsak, ki želi ohraniti zdravo postavo in boljše rezultate. Pokukajte v našo trgovino in podarite svojim najdražjim športnikom nekaj zdravega iz naše ponudbe.

TZH darilni bon ali škatla 

Če še vedno niste prepričani o idealnem darilu, razveselite svojo najboljšo prijateljico, simpatijo, babico ali partnerko in podarite darilni bon Tovarne Zdrave Hrane. Z darilnim bonom zagotovo ne boste zgrešili! 

tvornica zdrave hrane poklon bon

Razen darilnega bona, tukaj je tudi naša darilna škatla, odlična rešitev, ko vam zmanjka navdiha, vseeno pa želite vnesti odmerek ustvarjalnosti v vaše darilo. Škatla skriva res vredna darila, ki bodo vsakem dobro prišla. 

Kozarec sreče 

Nutrigold, Dennree, Agropošta, Hollinger, Voelkel in Romerquelle so le del blagovnih znamk, ki jih imamo na naših policah, da bi vnos zdravih napitkov bil čim boljši in bolj pestri. 

Vino je vedno dobra izbira za darilo, Pinot sivi orange pa je kakovostno EKO hrvaško vino, ki bo navdušilo vsako brbončico. To vino je pripravljeno iz grozdja, ki se macerira z lupino, ter mu tako da čudoviti odtenek in izjemno bogat okus. Iz enakega se razloga ime "orange" nanaša na čudovito barvo tega vina. Odlično darilo in dodatek k romantični večerji!

 

 

Najdražji vaši oboževalci piva pa bi zagotovo bili navdušeni nad pivom iz ingverja, Old Jamaica Ginger beer ali ginger ale je gazirana brezalkoholna pijača rahlo pikantnega okusa, popolna za potešitev žeje. Ingverjevo pivo je odlično za v ameriški kulturi, razen za potešitev žeje je en najbolj učinkovitih domačih zdravil za slabost in razdraženi želodec. Idealno darilo, mar ne?

pivo

Ekološka, kakovostna, naravna kozmetika 

Za konec pa imamo nekaj, s čimer ne boste zgrešili - dobra, kakovostna, ekološka in preverjena kozmetika! Balzam za ustnice ali milo lahko naredite sami in s tako lepo gesto razveselite vse, ki jim ga podarite. Če ne veste, kje začeti, je najbolje, da preberete naše recepte za domačo kozmetiko:

Če niste vešči in pripravljeni izdelovati svojo kozmetiko, boste na naših policah našli ekološke, kakovostne in zdrave kozmetične izdelke.

Brahmi olje je eno izmed tistih, ki bo dobro prišel na vaše police, saj je masaža telesa s tem tiplim oljem izjemno dragocen dnevni ritual za zdravje in harmonijo uma, duha in telesa. Se tradicionalno uporablja za lajšanje stresa, glavobol, jezo, pomirjanje uma, lajšanje anksioznosti, strahove in podobno. Razen njega, v naši trgovini še imate široko ponudbo tistih neustavljivih olj. 

Domače sladice 

Čeprav so trgovine in slaščičarne polne že pripravljenih izdelkov, nič ne more nadomestiti ročno izdelanih (jedilnih) daril, pripravljenih z veliko ljubezni! Morda ne bodo videti popolne, kot tiste, ki jih kupimo, vendar bistvo takšnih daril ni, da so popolna, ampak da so podarjena iz srca. Ročno izdelane sladice in slaščice so najslajši način kako nekom sporočiti da ga ljubite, z recepti spodaj pa zagotovo ne boste zgrešili. 

torta iz matche

Še veliko sladkih, praktičnih, zdravih in cenovno ugodnih idej najdite tukaj. 

Imejte se radi in živite ljubezen vsak dan! 

Prijavite se na naš brezplačni NOVIČNIK in prvi izvedite vse novice iz zdravega življenja s Tovarno Zdrave Hrane! S prijavo na novičnik pridobite 10% popusta na prvo naročilo. 

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.