Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Naravna kozmetika Milo iz himalajske soli – hit v svetu naravne kozmetike

Milo iz himalajske soli – hit v svetu naravne kozmetike

Nahranite svojo kožo...

Milo iz himalajske soli iz 100% kristalne soli je neverjetno odlično za zdravljenje herpesa in suhe kože ter odpravljanje celulita.

Himalajsko sol zaradi dragocenih sestavin imenujejo tudi belo zlato. Poleg tega, da bo vam vaše telo hvaležno za 84 dragocenih elementov, boste z naravno kozmetiko z dotikom himalajske soli kožo osvežili in nagradili le z najboljšimi sestavinami ...

Zaviranje procesa staranja, izboljšanje zdravja dihal in kardiovaskularnega sistema ter uravnavanje krvnega tlaka in ravni sladkorja v krvi so le nekatere prednosti himalajske soli.
Odlično je za suho kožo, čiščenje in kot vaš zaveznik v boju s celulitom.

Milo iz himalajske soli – najčistejše soli na svetu

Milo iz himalajske soli s 100% kristali soli je neverjetno dobro za zdravljenje herpesa, suhe kože in odpravljanje celulita. Če ga še nikoli niste uporabljali, boste na koži začutili rahlo mravljinčenje in pekoč občutek, vendar je to le znak, da sol čisti telo od toksinov in bi moralo trajati le nekaj minut.

Sapun himalajska u oblik pločice.


Je 100% kristalna sol in ne vsebuje nobenih dodatkov. Odlično je za suho kožo in alergije, priporočljivo pa je tudi za kožo z mozolji, kožne bolezni – ekceme, luskavico, herpes in pike žuželk ter pogosto služi kot deodorant.

Milo malo namočite, ga podrgnite med rokami in nanesite na kožo, največja prednost tega mila pa je to, da če ga uporabljate, ni potrebe za kremami za kožo.

Himalajska kristalna sol skupaj s čisto izvirsko vodo ponuja vse naravne elemente, ki so identični elementom v človeškem telesu – elemente, katerih obstoj so odkrili v tudi pramorju oz. prvotnem morju.

Prednosti uporabe naravne himalajske kristalne soli, katera vsebuje 84 elementov, ki sestavljajo človeško telo, vključujejo uravnavanje vode, ravni sladkorja v krvi, krepitev kosti, uravnavanje spanja, vzdrževanje libida, preprečevanje krčnih žil na nogah in mišičnih krčev

Kje kupiti milo iz himalajske soli?

Zdravilno milo iz himalajske soli lahko kupite v naši spletni trgovini. Žal v Sloveniji trgovin še ni, tukaj pa je seznam poslovalnic na Hrvaškem

Za dodatne zdrave recepte in nasvete se prijavite na naš Novičnik.

Zanima vas lahko tudi...

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.