Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Nazdravimo poletju z novimi osvežilnimi okusi Nutrigold kombuche!

Nazdravimo poletju z novimi osvežilnimi okusi Nutrigold kombuche!

Poletje ni poletje brez novih okusov Nutrigold kombuche!

Kamor koli da odpotujete to poletje, hladno Nutrigold kombucho imejte vedno na dosegu roke!

Vsi članki
16. junij 2023.

 

Ste že slišali za - Ko ti življenje da limone, naredite limonado?

Vsem, ki obtičate na vročem mestnem asfaltu in sanjarite o pitju osvežilnih pijač na plaži, predlagamo, da iz situacije, v kateri ste se znašli, potegnete največ!

Ne morate pripravljati limonade, le kupite Nutrigold kombucho in zasluženo uživajte na balkonu, v vrtu ali parku po težkem in napornem dnevu! 

Nove Nutrigold Kombuche prihajajo v 2 odličnih okusih!

Čeprav sezona kombuche pravzaprav traja vso leto, v njej največ uživamo v poletnih mesecih. 

Ta zdravi, fermentiran napitek bo navdušil okušalne brbončice po vsem svetu, v pozdrav poletju pa iz Tovarne Zdrave hrane prihajajo barviti in okusni novi okusi, ki bodo postali najboljši prijatelji vašem prebavilom. 

Naravne, krepčilne, pripravljene po tradicionalnem receptu, neustavljivih sadnih okusov in naravnih arom - prav so take nove Nutrigold kombuche. 

Sivka in jagoda ali mango so bistvene sestavine novih Nutrigold čajnih napitkov

Nutrigold kombucha mango - za tiste, ki ljubijo klasiko

Začinite svoj dan z eksotično pustolovščino okusov! Predstavljamo vam Nutrigold kombucho z okusom manga - edinstveno pijačo, ki vam bo popeljala na nepozabno potovanje v svet eksotičnih okusov. Nutrigold kombucha Mango je popolna kombinacija neustavljivih poletnih eksotičnih okusov, uravnoteženih sladko-kislih arom in zdravja.

Nutrigold kombucha je več, kot navadni čajni napitek. Je pravi zaklad zdravja in vitalnosti, ki ga lahko vzamete s sabo kamorkoli.vsaka steklenica je polna probiotikov, vitaminov in antioksidantov, ki vas bodo napolnili z energijo, osvežili in hidrirali. 

V času poletne vročine je prva izbira za osvežitev kombucha osvežilnih vročih okusov, seveda, dobro ohlajena! Lahka Nutrigold kombucha je prav ta osvežitev, ki ste jo pričakovali!

 

Nutrigold kombucha jagoda & sivka - za pustolovce!

Ljubitelje jagod bo nova Nutrigold kombucha z okusom jagod in sivke preprosto navdušila. 

Jagoda, simbol sladkega poletnega užitka, v kombinaciji z vonjem sivke, ki prinaša noto sproščenosti, ustvarita popoln zdrav čajni napitek za vse tiste, ki iščete nekaj novega, osvežujočega in popolno okusnega. Nutrigold kombucha jagoda in sivka je popoln zaveznik za vaše trenutke premora, bodisi na plaži, v parku, ali ko uživate v lastnem vrtu. 

Torej, vse, kar potrebujete za uživanje v poletju je nova Nutrigold jagodna kombucha združena z osvežilno sivko!

Kaj je Kombucha?

Kombucha je čajna pijača, ki izvira iz Azije, v Nemčijo pa je prišla preko Rusije. Od tam se je razširila po vsem svetu in pridobila milijone oboževalcev.

Katera pa je skrivnost tega napitka in od koder prihaja veliko zdravstvenih koristi?

Odgovor se skriva v njeni sestavi. 

Bogata z organskimi kislinami in probiotičnimi bakterijami, nizkega deleža sladkorja bo zlahka postala vaš novi najljubši napitek! Skratka, kombucha je osvežilni, fermentirani čaj. 

Vsebuje encime, vitamine B skupine, vitamin C antioksidante, aminokisline, minerale in pomembne organske kisline, med katerimi so najbolj pomembne: glukonska, mlečna, ocetna in jabolčna kislina. 

Poleg probiotične komponente ima Nutrigold Kombucha tudi odlično sestavo antioksidantov, ki varujejo naše celice, zato so ji v preteklosti pripisovali pozitivne učinke na vitalnost in dolgoživost.

Iščete okusno in zdravo poletno osvežitev? Želite ohraniti in izboljšati svoje zdravje? Potrebujete močnejšo imuniteto, več energije in vitalnosti? Se poskušate znebiti prebavne motnje?

Če vas te težave mučijo, je Nutrigold kombucha rešitev!

Prijavite se na naš brezplačen Novičnik in prvi izvedite vse novice iz zdravega življenja s Tovarno Zdrave Hrane! S prijavo na novičnik pridobite 10% popusta na prvo naročilo!

Zanima vas lahko tudi...

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.