Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček S pomočjo himalajske soli očistite pljuča strupov

S pomočjo himalajske soli očistite pljuča strupov

Dolg je seznam prednosti na zdravje ki jih lahko dobimo z uporabo himalajske soli.

Delci himalajske soli delujejo tako, da redčijo in sušijo sluz v pljučih ter hkrati vlažijo membrane, kar močno olajša težave pri astmi, alergijah, suhem kašlju, gripi, prehladu in vnetju sinusov.

Ne le da oskrbijo telo z vsemi pomembnimi vitamini in minerali v sledeh, himalajska sol omogoča naravno regulacijo elektrolitov v telesu in boljšo absorpcijo hranil ter razstrupitev. Spodbuja tudi in izboljša spiranje nakopičenih strupov iz telesa in priporoča se vsem, zlasti tistim, ki imajo težave z višjim krvnim pritiskom ter z zadrževanjem vode v telesu. 

Himalajska sol je najbolj čista sol na Zemlji!

S svojo popolno kristalno strukturo in sestavo iz 84 mineralov in elementov v enakem razmerju v katerem se nahajajo tudi v našem telesu - pomaga telesu in živčnem sistemu doseči ravnovesje ter je izjemno pomlajevalnega učinka. 

Himalajsko sol lahko uporabite v obliki napitka, za kopel, za spiranje in inhalacijo in vsekakor kot del rutine s katero razstrupljate pljuča!

Danes je zrak, ki ga dihamo, vse bolj nasičen strupom, številnim umazanijam, prahom ter s smogom. Zato naša pljuča postajo vse bolj občutljiva ter smo nagnjeni k prehladu, alergijam, astmi in bronhitisu. 

Še so stari Grki uporabljali haloterapiju ali terapijo s soljo za lajšanje različnim dišavnih tegob, kot so kašelj, astma, zamašena pljuča in sinusi. Danes številni spa in wellness tretmaju nudijo koriščenje slanih sob. Vendar za zdravje vaših pljuč vam je ni treba prebivati v takšni sobi. Inhalirate se lahko tudi v svojem somu. 

Kako uporabiti himalajsko sol za inhaliranje?

V 2L vroče vode dodajte 200g himalajske soli in ste že pripravljeni za inhaliranje in odlično čiščenje pljuč, na katera pogosto pozabimo ko se bojujemo s strupi. 

Inhalirajte se z raztopino zjutraj in zvečer in katere so vse prednosti soli z najvišje planine izvedite v nadaljevanju tega besedila. 

Himalajska sol deluje: protimikrobno, protiglivično in protivnetno. Ta sol izboljša imuniteto ter deluje kot ekspektorans, kar pomeni da spodbuja izločanje odvečne sluzi iz pljuč. Prav s to inhalacijo lahko premagate tegobe vsakdana. 

Pri tej inhalaciji delci himalajske soli delujejo tako, da redčijo in sušijo sluz v pljučih ter hkrati vlažijo membrane, kar močno olajša težave pri astmi, alergijah, suhem kašlju, gripi, prehladu in vnetju sinusov.

Himalajska sol spodbuja izločanje sluzi iz pljuč, ima protivnetne lastnine ter zmanjša histaminsko reakcijo, kar pomeni, da odlično pomaga pri alergijah.Znano je, da zrak nasičen s soljo uničuje bakterije, ter s tem lajša kašelj in astmo ter zmanjša smrčanje ter prispeva k mirnem spancu. 

Rožnato zlato, kako še imenujejo himalajsko sol, čisti ves dihalni sistem bakterij, ki lahko povzročijo astmo. Ker se delci soli lahko absorbirajo, vdirajo globoko v pljuča ter izboljšajo čiščenje različnih patogenov in strupov. 

Kje kupiti himalajsko sol?

Himalajsko sol lahko kupite v naši spletni trgovini, Če pa bi jo raje kupili v eni naših fizičnih trgovin, je tukaj seznam vseh trgovin na Hrvaškem. 

Pomlad je čas ko se prebujamo iz zimskega spanca in čas ko telo moramo očistiti in razstrupljati. Zaradi tega je zdaj popoln čas za čiščenje strupov. 

Za dodatne zdrave recepte in nasvete, se prijavite na naš Novičnik in pridobite 10% popusta ob prvem naročilu!

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.