Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Zeleni smoothie - za raven trebuh in hujšanje

Zeleni smoothie - za raven trebuh in hujšanje

Ta smoothie je rahel in zdrav, vsi pa ga bodo vzljubili!

Zeleni smoothie bo nahranil vaše telo, in ne bo preobremenil prebavo!

Vsi članki
14. avgust 2023.


Predstavite si obrok, ki je okusen, zdrav, hranilno bogat in- končan v skoraj 5 minutah! Ta zeleni smoothie za raven trebuh in hujšanje je poln antioksidantov, je bogat z vitamini in minerali, ter ga je priporočljivo uživati, ko si želite razstrupiti  telo in shujšati nekaj kilogramov. 

Najpogostejša kombinacija sestavin v zelenih smoothiejih je zelena listnata zelenjava (špinača, blitva, ohrovt, motovilec in drugo), druge vrste zelenjave (zelena, rdeča pesa, korenček in podobno) in sadje. Vendar, zaradi veliko zdravstvenih prednosti, mesto v zelenim smoothiejih pogosto imajo tudi superhrane, kot je moringa, spirulina ali chlorella. 

Kot tudi vaš dom, vaše telo tudi treba čiščenje, oziroma razstrupljanje. Da bi zdaj ko prihajajo lepi, sončni dnevi, bili vitalni in polni energije, sperite iz svojega telesa strupe, nakopičene med zimo, v tem pa vam bo pomagal tudi zeleni smoothie za razstrupljanje, ki v sebi vsebuje vse koristi za vaše zdravje. 

Kako narediti zeleni smoothie za hujšanje in detox?

Za smoothie je neizogibni blender, oziroma namizni mešalnik, obstaja pa vrsta, ki ji moramo slediti, ko dodajamo živila. Najprej dajemo tekoča in mehkejša živila, čvrsta pa kasneje, da lahko rezila mešalnika dosežejo polno hitrost, preden pridejo do njih trše sestavine. Tako bodo vsa živila enakomerno razporejena in zdrobljena. 

Tekoča sestavina je osnova - To je lahko kravje mleko, poslednja leta pa se preferira mandljev, sojin ali podoben rastlinski napitek. Nekateri bodo dodali vode. Po tem pridejo sadje in zelenjava, da bi jih mešalnik bolje zdrobil. Nekateri bodo potem dodali prahaste sestavine, kot so dodatne beljakovine. 

Ne sladkajte smoothieje, ker so sami sladki, če pa ga želite posladkati, dodajte nekoliko meda. Ne pretiravajte. V smoothie lahko dodate kokosovo olje ali avokado. Zdrave maščobe so dobre, tudi celo ko gre za hujšanje, saj izboljšajo presnovo. 

Smoothiejem lahko dodate tudi žličko razstrupljalne mešanice  prahu, ki predstavlja zeleno kombinacijo 4 rastlin: Nutrigold spiruline, chlorelle, ječmenove in pšenične trave so prava "hranilna bomba" za vaše telo. Veliko vitaminov, mineralov, antioksidantov vam bo zagotovilo vse potrebne snovi  za normalno delovanje telesa. 

Drugi odličen dodatek smoothiejem je moringa v prahu. Nutrigold moringa v prahu vsebuje 100% presno moringo v prahu iz ekološki certificirane pridelave. Pridobljena je s sušenjem kakovostnih in skrbno pridelanih svežih listov moringe, ki potem prehajajo skozi nežen proces mletja v fini prah. Razen blagodejnega delovanja na telo, je moringa znana po svoji specifično zeleni barvi, ki bo v hipu poživela vsak smoothie!

Zeleni smoothie za raven trebuh

Peteršilj se tradicionalno uporablja za izločanje odvečne vode iz telesa, za čiščenje ledvic ter razstrupljanje in čiščenje jeter. 

Sestavine: 

  • 1 jabolko
  • 1 pomaranča
  • Nekaj listov špinače ali blitve
  • Pest peteršilja
  • 1 žlička Nutrigold moringe v prahu
  • 1/2 limetinega soka
  • 2 dl vode

Postopek pripravljanja: 

  1. Zmešajte in postrezite. 

 

zeleni smoothie

Zeleni smoothie z ingverjem in jagodami za hujšanje

Jagode niso le zdrave, so tudi pravi majhni zaklad vitaminov in antioksidantov, ki imajo pozitivne vplive na srčno-žilno zdravje in krvni tlak. Jagode so, tudi, bogate z vitaminom C. Ingver ima protivnetne lastnosti ter pomaga prebavnem sistemu in čiščenju telesa nakopičenih strupov. Ima, tudi, pozitive učinke na zmanjšanje bolečine, ki je povzročena z artritisom, menstrualnimi motnjami in podobno. 

Sestavine: 

Postopek: 

  1. Mešajte mlado špinačo in mandljevo mleko dokler ne dobite enolične zmesi. 
  2. Dodajte druge sestavine in mešajte, vse dokler se vse skupaj ne izenači in je tekstura kremasta. Uživajte! 

Prijavite se na naš brezplačen Novičnik in prvi izvedite vse novice iz zdravega življenja s Tovarno Zdrave Hrane S prijavo na novičnik pridobite 10% popusta na prvo naročilo. 

Zanima vas lahko tudi...

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.