Uporabniška podpora
Popestrite jedi po svojim okusu z rahlo različico belega popra!
Beli poper je plod rastline Piper nigrum, ki jo večinoma gojijo v državah jugovzhodne Azije in Indije. Velja za eno najstarejših začimb, ki se je v Rimskem cesarstvu uporabljala kot sredstvo za menjavo dobrin.
Poper obstaja v različnih barvah glede na čas spravila in predelave:
Nutrigold beli poper dobimo z obiranjem zrelih jagod, čemur sledi postopek sušenja zrn. Na koncu se odstrani lupina. Ta način spravila in predelave je odgovoren za značilno belo barvo in nežnejšo aromo v primerjavi s črnim poprom.
Beli poper lahko uporabimo v zrnju ali pa ga zmeljemo tik pred dodajanjem jedi. Najbolj se poda k ribjim specialitetam in piščančjim jedem.
Način uporabe:
Uporablja se v zrnu ali zmlet, kot začimba za različne jedi. Priporočljivo ga je dodati ob koncu kuhanja, saj z dolgotrajno toplotno obdelavo izgublja svoje lastnosti in okus.
Odličen je kot začimba in dodatek k svetlim jedem kot so ribe in perutnina. Z njim začinjamo različne omake, solate in jedi s krompirjem.
Sestavine:
100% beli poper v zrnu.
Opomba:
Lahko vsebuje sledi glutena (iz pire in ovsa), sezama, arašidov in oreščkov.
Pogoji shranjevanja:
Hranite na suhem, hladnem in temnem mestu.
Rok uporabe:
Na embalaži.
Daje na trg:
Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10000 Zagreb, Hrvaška
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: