Pasta Natura brez glutena iz čičerike brez glutena v embalaži 500g
<
>

Z čičerikino moko Pasta Natura vsako kuhanje in pečenje postaja slastna pekarska pustolovščina. 

Če imate rada okusne pekovske izdelke, svež mehki kruh, bolj zdrave palačinke in omake - se nahajate na pravem mestu, saj vam predstavljamo brezglutensko Pasta Natura čičerikino moko. 

Čičerikina moka je odlični nadomestek za tradicionalno uporabljeno moko, prav zaradi svojih naravno bogatih hranilnih vrednosti. 

Drugače kot polnozrnata pšenična moka, čičerikina moka vsebuje manj ogljikovih hidratov in več beljakovin, zato je bolj zdrava izbira pri kuhanju in pečenju različnih jedi. 

Čičerikina moka je hkrati odlična za vegetarijansko in vegansko kuhinjo, saj se v zmesi z vodo lahko uporablja kot nadomestek za jajca. 

Poskusite svoje stare recepte ali si domislite novih , in uporabite ekološko čičerikino moko Pasta Natura brez glutena!

Sestavine: 

Čičerikina moka*
*iz ekološke pridelave

Opomba: 

Lahko vsebuje sledi soje.
Brez glutena.
Pakirano v zaščiteni atmosferi.

Navodila za uporabo: 

Za kruh, pico, sveže testenine, peciva, palačinke.

Pogoji shranjevanja: 

Hraniti na hladnem in suhem mestu. 

Rok uporabe/LOT številka: 

Natisnjeno na embalaži.

Pakira: 

Via Agricoltura 10, 120022 Busca CN Itali, Italija

Daje na trg: 

Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10000 Zagreb, Hrvaška

Poreklo: Italija

Povprečna hranilna vrednost

  na 100 g
Energijska vrednost 1578 kJ / 374 kcal
Maščobe 4,7 g
od tega nasičene maščobne kisline 0,6 g
Ogljikovi hidrati 54 g
od tega sladkorji 3,7 g
Vlaknine 14 g
Beljakovine 22 g
Sol 0,01 g