TRS mung dal v embalaži 1 kg
<
>

Mung Dal je kot narejena za pripravo zdravih orientalskih jedi!

Mung dal leča je orientalskega izvora, ter se pogosto uporablja v indijski kuhinji. Bogata je z beljakovinami, vlakninami in vitamini, preprosto se pripravlja in je zelo okusna. Ponavadi da uporablja za pripravo juh, enolončnic, pireja in curryja. 

Pred kuhanjem se stročnice ponavadi namočijo v vodi na nekaj ur, kar pomaga v mehčanju in zmanjševanju časa kuhanja. Potem se lahko kuha samostojno ali kombinira z drugimi sestavinami, kot je zelenjava, začimbe in riž. 

Mung dal je priljubljena izbira za vegetarijance in vegane, zaradi svoje izjemne hranilne vrednosti. Ayurveda priporoča redno uživanje stročnic, ker so bogata z beljakovinami in zelo hranljive. Vnos beljakovin je posebej pomemben pri vegetarijanskem življenjskem slogu. 

Sestavine: 

Mung Dal leča

Navodilo za uporabo: 

Kuhajte preden ste zaužili lečo.

Pogoji shranjevanja: 

Hranite v hermetični skledi na hladnem in suhem mestu. 

Rok uporabe/LOT številka: 

Nas embalaži. 

Proizvajalec: 

TRS Wholesale Co. Ltd., Building 3, Croxley Park, Watford, WD 18 8AS, Združeno kraljestvo

Daje na trg: 

Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10 000 Zagreb, Hrvaška

Država izvora: Indija

Povprečna hranilna vrednost

na 100 g
Energija 1451 kJ / 347 kcal
Maščobe 1,2 g
od tega nasičene maščobne kisline 0,3 g
Ogljikovi hidrati 63 g
od tega sladkorji 7 g
Vlaknine 16 g
Beljakovine 24 g
Sol 0 g