Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Da dobite odlično prilogo, poskusite trik ustvarjalnih kuharjev in cvetačo spremenite v riž. Cvetačo naribajte in recept je gotov!
Morda niste vedeli, vendar se cvetača lahko je tudi presna, najboljša pa je s kremastimi omakami, na primer s humusom ali omakami na osnovi svežega sira in hrena. Če pa niste prepričani v to možnost, pridobljen cvetačni riž prepražite na segretem olju ali ghee maslu 5 minut ter začinite s soljo in poprom, Pražite nekaj minut dlje, če jo želite "al dente".
Če imate radi jedi z rižem, in pazite na vnos kalorij, poskusite ta nekoliko drugačni recept. Ne le da ima malo kalorij, cvetača velja za eno najbolj zdravih živil. "Cvetačni riž" lahko postrežete kos samostojno jed (zlasti z dodatkom začimb kot so kurkuma, drobnjak, mešanica začimb), v kombinaciji z drugimi živili, kot dodatek juham ali kot priloga.
Postopek pripravljanja:
Cvetača se pokazala sijajna v številnih low carb receptih. Ali ste že poskusili nekateri teh receptih:
Če tudi vi imate kakšen skrivni recept s cvetačo, nam sporočite. In ne pozabite, da vas tudi mi čakamo na Novičniku.
Zanima vas lahko tudi...
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: