Uporabniška podpora
Ste za en okusni obrok ki kliče pomlad?
Šparglji so prva asociacija na april in maj, popolne so v različnih oblikah, in jih morate poskusiti v obliki krem juhe. Zakaj? Ker je ta zelenjava polna vlaknin ter vsebuje vitamine A,K, B, E in E, folno kislino, železo, baker,vlaknine, mangan, kalijem kolin, cink, magnezij in selen. S celo 114% priporočene dnevne količine vitamina K, ki se nahaja v šparglju, ki je bistven za sintezo osteokalcina- beljakovine, ki krepi kosti, in glutation, ena najbolj raziskanih antioksidantov - se nahaja prav v tem spomladanskem živilu. Namreč, prav je ta antioksidant bistven za splošno zdravje, obnovitev imunskih celic in en najmočnejših sredstev za čiščenje telesa.
Ko se vse upošteva, je jasno zakaj so šparglji tako cenjeni in zakaj jih morate poskusiti v kremni juhi.
Priprava:
Obožujete juhe? Imamo veliko receptov za odlične juhe:
Za dodatne zdrave recepte in nasvete, se prijavite na naš novičnik!
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: