Uporabniška podpora
Za kalčke redkvice je značilen izrazit in močan okus. Korenine kalčkov so polne majhnih koreninic, ki jih ne smemo zamenjati za plesen, čaprav izgledajo podobno.
Način uporabe:
Namočite v vodi za 8 ur. Seme sperite in enakomerno porazdelite v kalilnik, kozarec za kaljenje ali podobno, kjer semena nabreknejo do 4-krat večje velikosti. Hranite v dobro osvetljenem prostoru pri sobni temperaturi. Semena zalivajte 2 do 3-krat na dan 4–6 dni, na kar so kalčki pripravljeni za uživanje. Pred uživanjem jih operite, kot bi to storili s solato. V hladilniku jih lahko hranimo teden do dva.
Sestavine:
Seme redkvice (Raphanus sativus) za kaljenje, iz ekološke pridelave.
Opomba:
Izdelek lahko vsebuje sledi glutena, soje in gorčice.
Pogoji shranjevanja:
Hranite na suhem, temnem in hladnem mestu.
Rok uporabe:
Označeno na embalaži.
Proizvajalec:
BAVICCHI S.P.A., Via Della Valtiera 293, 06135, Umbria-Perugia, Italija.
Daje na trg:
Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10000 Zagreb, Hrvaška.
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: