Antersdorfer Mühle ekološki riž za sushi v rjavi papirnati embalaži, 500g.
<
>

Riž za Sushi – Ekološki 500g Antersdorfer Mühle

Koda: 005181

Vstopite v svet azijske kuhinje z organskim rižem za sushi Antersdorfer Mühle!

Riž Antersdorfer Mühle ni le običajna priloga – je srce vsakega okusnega sushi krožnika, ki ga boste zlahka pripravili sami. S pravo lepljivo teksturo je idealen za ustvarjanje popolnih rolic, s katerimi boste navdušili prijatelje, družino ali morda celo sosede!

Pridelan iz najfinejših ekoloških zrn, ta riž prihaja iz mlinarja, ki prisega na kakovost. Prepričajte se sami – Antersdorfer Mühle posveča posebno pozornost vsakemu zrnu in ga pretvarja v vrhunski izdelek, ki vas bo osvojil že po prvem grižljaju.

Priprava je preprosta:
Dobro sperite 250 g riža, nato ga skuhajte v 400 ml rahlo osoljene vode. Po 12–14 minutah kuhanja na nizki temperaturi bo vaš popolno pripravljen riž pripravljen za naslednji korak – oblikovanje vaših najljubših sushi dobrot.

Zgrabite palčke in začnite svojo sushi avanturo z organskim rižem Antersdorfer Mühle – kjer se kakovost in okus vedno srečata!

Sestavine:

100 % beli riž*
* iz ekološke pridelave

Opomba:

Lahko vsebuje sledi glutena, oreščkov, sezama in soje.

Navodila za uporabo:

Priprava za dve osebi. 250 g riža za sushi temeljito sperite v čisti vodi. Zavrite 400 ml rahlo osoljene vode in kuhajte na srednji temperaturi približno 12–14 minut. Nasvet: Za popoln okus sushija zmešajte 2–3 žlice riževega kisa z eno žlico soli in prelijte čez kuhani riž.

Pogoji shranjevanja:

Hraniti na hladnem in suhem mestu.

Najbolje uporabiti do / LOT številka:

Odtisnjeno na embalaži.

Proizvajalec:

Antersdorfer Mühle GmbH & Co. Vertriebs KG, Antersdorf 21, 84359 Simbach am Inn, Nemčija

Daje na trg:

Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 1000 Ljubljana, Slovenija

Poreklo: Italija

Povprečna hranilna vrednost

  na 100 g
Energijska vrednost 1500 kJ / 353 kcal
Maščobe < 0,5 g
od tega nasičene maščobne kisline < 0,1 g
Ogljikovi hidrati 80,0 g
od tega sladkorji < 0,5 g
Vlaknine 1,0 g
Beljakovine 6,7 g
Sol < 0,01 g