Uporabniška podpora
Tradicionalni okus Japonske u vaši kuhinji!
Yakso Shoyu omaka nastane z dolgo fermentacijo, ki traja več kot 18 mesecev, kar daje bogat, poln in zaokrožen okus, ki obogati vsako jed.
Pripravljena je po avtentičnem receptu iz ekološko pridelane soje, pšenice in morske soli, z dodatkom fermentacijske kulture Koji (Aspergillus oryzae). Ta naravna omaka je idealna za ljubitelje bolj zdrave kuhinje in tradicionalnih azijskih okusov.
Odlično se poda k zelenjavi, rižu, rezancem, juham ali kot marinada za tofu in tempeh.
Brez umetnih dodatkov. Samo čista tradicija – iz steklenice neposredno na krožnik!
Sestavine:
voda, soja* (25 %), pšenica*, morska sol, Koji* - fermentacijska kultura (Aspergillus oryzae)
*iz ekološke pridelave
Opomba:
Fermentacija traja več kot 1,5 leta.
Pogoji shranjevanja:
Po odprtju hraniti v hladilniku.
Uporabno do | LOT številka:
Natisnjeno na embalaži.
Proizvajalec:
FZ Organic Food Oppers 58, 8471 ZM Wolvega, Nizozemska
Uvoznik:
Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10 000 Zagreb, Hrvaška
na 100 g | |
Energija | 226 kJ / 54 kcal |
Maščobe | 0,1 g |
od tega nasičene maščobne kisline | 0 g |
Ogljikovi hidrati | 5,8 g |
od tega sladkorji | 1,5 g |
Vlaknine | 0 g |
Beljakovine | 7,5 g |
Sol | 14 g |
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: