Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček 6 najboljših sladkih namazov za palačinke

6 najboljših sladkih namazov za palačinke

Palačinke so vedno lahko veliko več od samega zajtrka, ali sladice.

Palačinke so vedno lahko veliko več od samega zajtrka, ali sladice. 


Če ste ljubitelj palačink ali podobnih sladic, sladki namazi se zagotovo nahajajo v enem kotičku vaše kuhinje, ali imamo prav?

Sadi, od oreščkov, čokoladni ali eksotični...ni pomembno, dokler je zdravo in okusno. Sladke palačinke na 10 različnih načinov? Lahko tudi na več, če imate na voljo več slastnih namazov. 

Odličen navdih za začeti dan ali oblikovati in načrtovati večerna druženja

Palačinke lahko pražite na kokosovem olju ali na maslu, lahko uporabite tudi ne prijemajočo ponev ali olje v sprejo za najmanjšo količino maščobe. Prav tako lahko začnete pripravljen nekatere takih palačink: 

  1. Palačinke z bučo
  2. Recept za palačinke, ki bo vedno uspel
  3. Malinove palačinke
  4. Jogurtove palačinke

Zdrave palačinke lahko jeste z različnimi zdravimi dodatki, medom, javorjevim sirupom ali svežim sadjem, vsekakor najprej dajte priložnost tem odličnim kremnim namazom. 

Arašidovo maslo s čokolado

Čokoladno arašidovo maslo prav je tole, kar potrebujete in kar iščete - očarljivo okusno arašidovo maslo v kombinaciji s kakavom je prav užitek za vsakega ljubitelja čokolade. Je iz naravnih sestavin, ker ne vsebuje nobenih dodanih sladkorjev, palmovo olje in dodatnih konzervansov. Očaralo vas bo s svojim očarljivim okusom, in je k temu tudi naraven vir beljakovin, "zdravih" maščob in ogljikovih hidratov, zaradi česar je odlična alternativa klasičnim namazom, ki vas bo hitro zasitila in napolnila z energijo.

kikiriki maslac s čokoladom

Javorjev sirup 

Javorjev sirup ima 52 kalorij po žlici. Ima visoko vsebino mineralov v sledeh, kot sta cink in mangan, ki pozitivno vplivajo na zdravje srca in zmanjšajo raven holesterola v krvi. Ta visoko kakovosten temni sirup z notami karamela in rahlo trpkega okusa je idealno naravno sladilo, ki bo obogatilo številne sladice in slaščice. Lahko ga uporabite za ovseno kašo, kot omako za solato, v glazuri, v čokoladnih prelivih, in seveda, za palačinke in vaflje, zaradi katerih je postal slaven. 

Domača slivova marmelada

Sanjate o dišečih, hrustljavih palačinkah postreženim z domačim, naravnim pekmezom, ki bo ki bo prekašal tudi najbolj dišeči pekmez iz babičine kuhinje?TOPOLOVENI pekmez iz sliv je edinstven domači izdelek na globalnem EU trgu, vrhunske kakovost,  neustavljive teksture, najbolj čudovitega vonja in fantastičnega okusa, ki bo uresničil želje tudi najbolj izbirčnih ljudi. Naročite ga lahko tukaj. 

namaz od šljiva

Lešnikov namaz

Čoko lešnik s stevijo bo s svojim neustavljivim okusom posladkal vaše okušalne brbončice. Naš namaz je kot nalašč za prepečence, palačinke ali katere koli sladice, Poleg tega je tudi zdrav! Brez dodanega sladkorja, Čoko lešnik je sladka poslastica, s katero ne boste imeli slabo vest. 

lješnjak namaz

Beli mandljev namaz

Odkrijte popoln užitek orečkastih arom z ekološkim Dannree maslom iz blanširanih mandljev. Narejen iz blanširanih mandljev iz ekološke pridelave, maslo ne vsebuje nikakršne dodatke in umetna barvila, samo 100% očarljive mandlje. Kupite ga lahko tukaj.

Nona domači višnjev namaz

Sladke in slastne arome Nona namaza s kislo noto, značilno za višnje, vas bodo navdušile v vsaki varianti. Nona 100% hrvaški namaz iz ekološki pridelanih višnji ne vsebuje dodatnih aditivov in konzervansov, tako da lahko vsi brez skrbi uživamo v njem!

džem od višnje

Kdo trdi da se moramo odpovedati sladkem, če želimo voditi zdrav življenjski slog?

Včasih telo potrebuje energijo, ki jo lahko takoj izkoristi, če pa znamo, da se pri tej energiji ne bomo zredili, ni razlogov, da se odpoveste majhnih grižljajem sreče. Palačinke so lahko veliko več od zajtrka. Ali sladice. Lahko so kosilo kot tudi večerja.

Če želite še več zdravih nasvetov in receptov, se vsekakor naročite na naš NEWSLETTER

Obiščite naš zdravi kotiček za še več zdravih, okusnih in hranljivih receptov: 

Dober tek! 

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.