Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Naravna kozmetika Maske za obraz iz meda rešujejo vsak tip kože

Maske za obraz iz meda rešujejo vsak tip kože

Naravne maske z medom.

Med deluje protivnetno in pomirjajoče  ter vlaži kožo. 

Vsi članki
03. november 2017.

Med je izjemno hranljiv za kožo in je znana snov za vzdrževanje vlage, Torej, ni samo zdrav ko ga jemo, temveč je odličen tudi za zdravje kože.. Maska iz med pomaga v pomlajevanju kože in odstranjuje gubice, odvisno od kombinacije več sestavin, pa je lahko dober za suho ali mastno kožo, težavno kožo z aknami in vnetni obraz. 

Naravne maske za obraz z medom - recepti

Naribajte eno jabolko in dodajte 3-4 žlic meda. Dobro zmešajte z malo vode in nanesite na obraz. Nanesite masko na celoten obraz, Pričakajte 10-15 minut, potem pa obraz operite z mlačno vodo. Maska najbolj funkcionira ko je sveže pripravljena. Jabolko deluje kot piling za čiščenje obraza ter skupaj z medom čisti pore kože. 

Maska iz meda in cimeta daje zelo dobre rezultate, zahteva pa malo časa. Razen tega, da se s to enostavno masko za obraz lahko zmanjšajo bakterijska vnetja kože in rdečica, z nadaljnjo uporabo se lahko odstranijo madeži, nastali kot posledica aken. Rezultati v roku 2- 3 tednov so vidni, vendar je treba biti vztrajen. Trije žlic cimeta in malo meda zmešajte ter pripravite zmes. Nanesite na območja mozoljev pred spanjem in pustite čez noč. Sperite zjutraj s toplo vodo. 

Kurkuma je znana po svojih protivnetnih lastnosti, že sto let, v kombinaciji z medom pa pomaga temeljito očistiti kožo umazanij, ter jo naredi mehko in žametno. Zmešajte 2 žlici meda, ščepec kurkume in pol žlice limoninega soka. Nanesite masko za obraz in držite 10 minut, potem pa sperite s toplo vodo, potem pa s hladno, da zaprete pore. Pazite in se izogibajte stiku z očmi ali blizu oči - zaradi kurkume in tudi limoninega soka.

kurkuma

Maska iz meda in avokada je maska, popolna za mastno kožo. Zmešajte pretlačeni avokado in nekoliko meda, nanesite za obraz in vrat in pustite 15 minut. Sperite s hladno vodo. Avokado vsebuje olje, ki odlično in globoko deluje na vašo kožo. Najpomembnejša značilnost avokada je verjetno ta, da je dober vir kalija. 

Znebite se lahko vseh teža s kožo telesa ali obraza s pomočjo narave: 

Novičnik najdite tukaj in odkrijte še veliko kozmetičnih receptov! Všeč bo vam! 

Zanima vas lahko tudi...

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.