Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Sladki raj za najmlajše - najboljše sladkarije za najmlajše

Sladki raj za najmlajše - najboljše sladkarije za najmlajše

Sladko za najslajše

Sladkarije so neizogiben del otroštva, ki prebuja občutek radosti, navdušenja in brezskrbnosti. Čeprav so starši lahko zaskrbljeni zaradi sladkarij, so sladkarije lahko zdrave če so skrbno in previdno izbrane, za malčke pa vzbujajo enaki občutek sreče in užitka!

Vsi članki
04. december 2023.

Sladkarije niso samo okusne slaščice, pogosto tudi spremljajo posebne trenutke v otroštvu. Obdane s pisanimi slaščicami, postanejo centralni del praznovanja, različne čokoladice pa ustvarjajo najlepše spomine. Za otroke so sladkarije čarobni ključ do sveta domišljije in veselja. 

Barvita pakiranja bombonov, hrustljavi keksi, kraljica čokolada - vse tole so sladkarije, ki otrokom pomenijo veliko več kot bi si predstavljali. Povzročajo najbolj čudovite nasmehe, ustvarjajo najboljša doživetja in povzročajo radosti, ki jih je težko opisati. 

A pri vsem tem najbolj trpijo starši. Je že dobro znano, da sladkorji niso zdravi, zato se starši pogosto ne upajo dati otrokom sladkarije. Pomembno je omeniti, da uživanje sladkarij ostane neizogibna izkušnja vsakega otroštva. 

Prav zaradi tega obstaja več zdravih sladkarij, v katerih otroci lahko uživajo vsak dan, starši pa so lahko brez skrbi. 

Prav smo zato pripravili za vas seznam zdravih sladkarij. Ta praznični čas se je težko upreti sladkornim bombam, zato je še posebej pri otrocih pomembno ravnovesje med zdravim in sladkim. Najbolj zdrave in kakovostne sladkarije vas čakajo na našem seznamu. Naj bodo te okusne sladkarije idealno darilo za vse malčke. 

Čokoladni Božiček

Čokoladni Božiček je neizogibni del praznikov, in Rosengarten Božiček je narejen z veliko ljubezni, previdnosti in skrbi za zdravje in za okolje. Ta okusni božiček ni le poslastica, temveč je majhni košček praznične radosti, ki se deli z najdražjimi. Bodisi da je darilo, ali ga uživate sami, čokoladni Božiček bo postal neizogibni del praznične tradicije, malčki pa ga preprosto bodo oboževali. 

Čokoladni božični okraski

Da ne bi bil pomemben le Božiček, smo vam pripravili še več božičnih poslastic. Ena božičnih tradicij je tudi okraševanje božične smrečice, in bilo bi dobro, da so vsi okraski čokoladni! Čeprav to ni priljubljena praksa, bo dovolj, da otroci uživajo v okusnih čokoladnih božičnih okrasih. Vesele oblike zvončkov in božičnih kroglic bodo oboževali mali in veliki, in poleg čudovite dekoracije so čokoladni okraski Rosengarten odlična božična poslastica iz 100% ekoloških surovin. Te čokoladne ploščice vsebujejo najmanj 40 % skrbno gojenega kakava, katerega sladko noto dopolnjuje dodatek nerafiniranega trsnega sladkorja. Ob prvem grižljaju vas bo najmanj razveselila tanka hrustljava tekstura, ki se zlahka stopi v ustih.

Kisli gumijasti bomboni

Gumi bombonom se je res težko upreti, in BioBon kisli gumijasti bomboni v obliki slona, bodo privabili nasmehe na obraz. Pakiranje teh bombonov razkriva pestrost okusov in barvite barve. Sadne arome grenivke, češnje, pomaranče, limone in jabolka skupaj ustvarijo neverjetno izkušnjo okusov. Vse sestavine  so skrbno izbrane in prihajajo iz ekološke pridelave. Razen tega, ti bombončki ne vsebujejo glutena in so primerni za vsakega. 

Užitni papir

Užitni denar za otroke je edinstvena kombinacija zabave in okusa v obliki sočnih poslastic. Ta ekološki izdelek blago sadnega okusa, je posebej oblikovan za najmlajše sladkosnede, ter zagotavlja razburljivo doživetje igre in okusov. Hoch užitni papir spodbuja ustvarjalnost in igro, medtem ko hkrati staršem daje mir, zaradi ekoloških sestavin. Idealna rešitev za sladico, ki privabi nasmeh na obraze najmlajših, jedilni denarček z okusom sadja poskrbi za sladko izkušnjo, ki jo bodo otroci vzljubili in se je spominjali z nasmehom na obrazu.

Kakavovi piškoti s pirino moko brez glutena

Ta okusni posladek je popolna kombinacija tradicionalnega okusa s sodobnim pristopom k bolj zdravim sestavinam. Delicia bio kakavovi keksi so izdelani iz skrbno izbranih sestavin, vključno s pirino moko, ki prispeva k njihovi hrustljavosti in posebni teksturi. Razen tega, bogat kakav dodaja globino okusov, ter tako ustvari popolno harmonijo sladkega in čokoladnega. Zakaj pa so super za vaše najmlajše? Ker nimajo sladkorje, so narejeni brez umetnih gnojil, pesticidov in herbicidov, pira pa je ena najbolj zdravih žit! Sladko zadovoljstvo z dodatkom zdravih sestavin je pripravljeno za okušalne brbončice naših malčkov. 

 

Sadne karamele

Candy Tree sadne karamele ponujajo pestrost sadnih arom v eni neustavljivi kolekciji. V vsaki vrečki teh okusnih bombonov se skrivajo bogati okusi jagode, jabolka, limone, češnje, pomaranče in črnega ribeza. Vsi ti okusni bomboni so izdelani izključno iz surovin, pridobljenih iz ekološke pridelave, ter tako zagotavljajo visoko kakovostno doživetje v vsakem grižljaju. Popolno mehka tekstura in izreden okus, sta samo nekateri razlogov, zakaj so Candy Tree sadne karamele odlična izbira za ljubitelje sladkarij, ki iščejo kakovost in naravno noto v vsakem užitku. S temi bomboni bodo otroci uživali v sadni rajski izkušnji, vi pa jim brez slabe vesti podarite bombone, ki ne bodo škodljivi za njih. 

Da pa ne bomo ostali le pri slastnih sladkarijah, lahko malčkom podarite tudi različna druga darila.
Naše ideje vam lahko pomagajo, ker bodo zagotovo navdušile vaše najslajše!

Naroči se na naš novičnik in odkrij skrivnosti zdravega sveta z 10% popustom

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.