Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Zmanjkalo vam je idej za darilo za te praznike? Mi imamo veliko zdravih predlogov!

Zmanjkalo vam je idej za darilo za te praznike? Mi imamo veliko zdravih predlogov!

Darilo za prijatelje, družino, poslovne partnerje

Od sladic do kul reči za dom.

Vsi članki
04. december 2023.

Čeprav smisel praznikov ni v obdarovanju, temveč v druženju z najdražjimi, radi izkažemo pozornost tistim, ki nam je najbolj všeč.

V morju neoriginalnih daril, podarite zdrave in ekološke izdelke, ki bodo navdušili kako velike tako tudi male

Namesto da zapravljate denar na drage bonboniere in čokolade, vam predlagamo, da sami poskušate "narediti" svojo sladkarijo ali majhne piškotke za svoje sladkosnede, in hkrati pa pazite na njihovo zdravje. Pomagamo vam lahko pri iskanju navdiha tako, da smo za vas pripravili različne božične recepte. Če niste dobri slaščičarji, dajte prednost okusnim sladkarijam in čokoladam iz Tovarne Zdrave Hrane. 

Ker sta cimet in ingver glavni začimbi decembra in zime na splošno, zakaj svojim najdražjim ne bi podarili odlične izdelke ki vsebujejo te 2 začimbi. Zdravo in okusno. Prav takšno bo vaše darilo. 

Ingverjev čaj za hladne dneve se mora najti pod božično smrekico.  Ingver đir čaj je okusna kombinacija okusnih in zdravih sestavin ekološke pridelave. V svoji sestavi ima celo 50% ingverja, ki se bo odlično dopolnil s koščki zdravega, pestrega sadja. Primerno tudi kot vroč napitek ali kot ledeni čaj. 

Za ljubitelje piva, je tukaj pivo iz ingverja. Old Jamaica Giner Beer ali ginger ale je gazirana brezalkoholna pijača rahlo pekočega okusa, popolna za potešitev žeje. Ingverjevo pivo, ki je zelo pogosto uporabljeno v ameriških kuhinjah, je eno izmed najbolj učinkovitih domačih zdravil za slabost in razdražen želodec. Popoln poklon, se strinjate?

Cimet je čudovita začimba, brez katere si ne moramo predstaviti jeseni in zime, kot tudi praznične sezone. Številne sladice ter tudi nekatere slane jedi so nepredstavljive brez te aromatične začimbe. Vse več se uporablja v čajih, mešanicah kave, priljubljen pa je tudi v kosmičih za zajtrk. 

Ljubitelji čajev v vaši družini bodo se zelo razveselili, če jim za ta božič podarite nekatere teh nenavadnih čajnih mešanic: 

 

Filter za vodo je vsekakor dobro prišel za pripravljanje čaja v razsutem stanju. Če ste se že odločili podariti okusen in zdrav čaj, v darilo dajte tudi to genialno reč. 

Ne zamudite niti eden naših bestsellerjev: svetilko iz himalajske soli, ki razen svojega elegantnega in pomirjajoče luči, ponuja tudi veliko zdravstvenih koristi, prav tudi kot izdelki, ki so narejeni iz himalajske soli

Ker je bambus material prihodnosti, bodite pred svojim časom in najdražjim podarite ustvarjalne rešitve za higieno in dom - vse iz bambusa, Zobne ščetkice, ščetke za pomivanje posod ali gubic za čiščenje so šele del odlične ponudbe izdelkov iz bambusa, ki jih imamo na svojih policah.

Za konec pa imamo nekaj, s čimer nikoli ne boste zgrešili - kvalitetno, ekološko in preverjeno bio kozmetiko!

Balzam za ustnice ali milo lahko naredite sami in s tako lepo gesto razveselite vse, ki jim ga podarite. Če ne veste, kje začeti, je najbolje, da preberete naše recepte za doma narejeno kozmetiko:

Če pa niste vešči izdelati lastno kozmetiko, na naših policah ima veliko tega za malčke in za babice in dedke, vendar tudi za tiste, ki skozi vse leto želijo biti aktivni. Zato prebudite svojo moč, ohrabrite se in pojdite na pot k bolj zdravem in bolj srečnem življenju, mi pa vam na temu potu bomo zanesljivi zaveznik!

Če se naročite na Novičnik, verjetno vam bo prišla na misel še kakšna super ideja za darila. Srečni prazniki! 

In kaj ste se odločili podariti svojim najdražjim? 

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.