Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Superhrana Krekerji, ki bodo obogatili vsak vaš obrok

Krekerji, ki bodo obogatili vsak vaš obrok

Lahko se postrežejo kot hrustljavi kanapeji

Lahko se postrežejo kot hrustljavi kanapeji

Z zelo malo kalorij po kosu, krekerji iz raznega žita so hrustljav, lahki in okusen obrok. V poslovnem okolju in vse bolj natrpanem življenjskem slogu pogosto zmanjka časa za pravi obrok. Krekerji so lahko odgovor za hiter, a tudi kvaliteten obrok ali vsaj gablec. Odlično se podajo k solatam, enolončnicam, kot del improviziranega sendviča, za namaze ali kot prigrizek za malico.

Krekerji so izbira mnogih, ki ne jejo kruha, ki se izogibajo različnim pekovskim izdelkom in testu, in zlasti tistim ki pazijo na kalorijski vnos. 

Svetli in hrustljavi napihnjeni krekerji iz pire so vredna in okusna poslastica! Zaradi svoje nizke vsebnosti sladkorja in visoke vsebnosti vlaknin, v primerjavi s tradicionalnimi žiti, pirini krekerji so lahko vključeni v prehrano diabetikov in tistih, ki želijo shujšati. 

Krekerji iz ajde in kvinoje so pa obogateni z lanenimi semeni, so kot nalašč za malico ali kot nadomestek kruha. Želite nekaj okusnega za grizljanje v dnevu, vendar ne veste, kaj izbrati, da ne bi zmotili vaš načrt prehranjevanja? Odgovor je v teh hrustljavcih iz ajde in kvinoje. 

Hrustljavi in lahki krekerji s chia semeni so kot nalašč za hitri prigrizek. S prilogo, z različnimi namazi, siri in zelenjavo se lahko postrežejo kot okusni kanapeji. Z druge strani, hrustljav, slani brezglutenski koruzni vaflji, idealni za malico ko želite nekaj hitrega. Vzemite jih s sabo v službo, grizljajte z okusnim sirom ali namazom ki ga obožujete. Ti krekerji so fantastični za zajtrk, kosilo ali večerjo. 

Zdaj, ko ste našli svoje idealne krekerje, mi vam predlagamo nekaj odličnih namazov: 

Prijavite se na naš brezplačen Novičnik in prvi izvedite vse novice iz zdravega življenja s Tovarno Zdrave Hrane!  S prijavo na novičnik pridobite 10% popusta na prvo naročilo. 

Zanima vas lahko tudi...

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.