Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Superhrana Okusni piškoti tudi za najbolj izbirčne okušalne brbončice

Okusni piškoti tudi za najbolj izbirčne okušalne brbončice

Keks na eks!

Prinašamo seznam najbolj okusnih piškotov - v katere se boste zaljubili že ob prvem grižljaju!

Vsi članki
04. december 2023.

Krhki, mehki, čarobni, s koščki sadja, hrustljavi, polnjeni? Vsi ti pridevniki so vezani s samo eno sladkarijo - s piškoti!

Krhki piškoti so obvezen del vsakega božičnega sladkega krožnika. Vendar bi bilo boljše, da jih lahko uživamo v nedeljo, za zajtrk, s kozarcem mleka, ali ob gledanju filma. Ko jih že toliko imamo rada, zakaj ne bi našli zdrave različice priljubljenih hrustljavih prigrizkov in uživali v njih? Ali ste pripravljeni na eno sladko potovanje?

Nutrigold sendvič keksi temni z vanilij in Linzerji z malino

Nutrigold piškoti so okusna poslastica z mlekom, ali kot malica, medtem ko so linzerji čajni piškoti, ki tradicionalno zaznamujejo Božič, s svojim okusom navdušijo vse člane družine. Krhko testo in marmelada sta popoln spoj za praznično obdobje, vendar tudi za vsakodnevno kavo ali čaj. Piškoti linzerji imajo dodatno prednost za tiste, ki so občutljivi na gluten, saj so narejeni iz riževe, brezglutenske moke. Njihova posebna receptura je idealna izbira za ljudi, ki želijo uživati v hrustljavem in okusnem piškotu, brez skrbi o vsebnosti glutena. Hrustljavo testo, mehko pa je polnjenje iz vanilije so odlična kombinacija. In ko vam rečemo, da so brez mleka, in da jih lahko uživajo tudi sladkosnedi, ki so alergični ali ki ne prenašajo mleka? Vemo, zveni popolno, okusa pa je res popolnega. Zlasti ko veste, da ni dodanih sladkorjev. 

 

Kakavovi vafelj piškoti brez sladkorja

Kremasta harmonija kakavovega praha z zmanjšano vsebnostjo maščob med nežnimi vafelj listki v neustavljivim Lago vafelj piškotom. Vafelj piškoti so vedno bili priljubljena poslastica, ki se prinaša iz generacije v generacijo, in v Lago vafelj piškotih pa zdaj lahko uživajo vsi, saj ne vsebujejo sladkorja. Dovolite si sladke trenutke v vsakem prostem trenutku s Lago hrustljavimi vafelj piškoti, vendar bodite previdni - enkrat ko jih začnete grizljati, ne boste se mogli ustaviti. Te lahke dobrote ne bodo le potešile vašo željo po sladkem, bodo tudi prinesle občutek brez skrbi z vsakim okusnim grižljajem. 

Hrustljavi piškoti kakav & lešnik brez glutena

Neustavljivi lešnik, mamljiv čokoladni kakav in brezglutenska riževa moka skupaj ustvarijo popolno kombinacijo okusov, ki se skriva v Pasta Natura hrustljavih piškotih. Razen tega, ti piškoti v sladki embalaži so popolno darilo za praznike. 

Piškoti digestive Čokolada brez sladkorja

Piškoti z visokim deležem vlaknin z dodatkom čokolade brez sladkorja. Hrustljavi in okusni piškoti z razlito čokolado popolno se ujemajo s skodelico kave ali čaja, nenadomestljiva pa so sestavina vseh sladkih zajtrkov. 

Začnite dan z okusnimi piškoti brez slabe vesti!

In medtem ko grizljate svoje najljubše prigrizka, Novičnik pa čaka na vašo prijavo! 

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.