Uporabniška podpora
Drugače kot nekatere vrste stročnic, kot so soja, čičerika in arašidi, leča nima veliko maščob, ali škodljivega holesterola, izjemen pa je vir topnih in netopnih vlaknin. Topne vlaknine znižujejo raven glukoze in holesterola v krvi.
Naša kuhinja ne uporablja veliko lečo...in to je škoda. Drugje v svetu jo uporabljajo v nekoliko eksotičnih kombinacijah. Indijska kuhinja je vsekakor prva po porabi leče v svojih jedeh, danes pa vam mi predstavljamo odlične lečne kroglice.
Postopek:
Če niste ljubitelj krompirja, ta recept lahko pripravite v različici s sladkim krompirjem.
Prijavite se na naš brezplačen Novičnik in prvi izvedite vse novice iz zdravega življenja Tovarne Zdrave Hrane! Ob prijavi na novičnik, pridobite 10% popusta na prvo naročilo.
Zanima vas lahko tudi...
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: