Uporabniška podpora
Špinača je bogata s klorofilom, z beljakovinami, minerali, železom, magnezijem, fosforjem ter s številnimi oligoemelenti, ki uravnavajo zdravje. Te informacije še ptički na vejicah znajo, vendar kako naj jo naredimo kremasto in zapeljivo tudi za otroke, to ne ve veliko ljudi. Ni le zdrav, je poln vitamina B in C, folne kisline, magnezija in kalcija, ohranja vid, daje energijo - kot pravi sam Popaj.
Špinača ponuja ogromne zaloge hranil v primerjavi na svojo kalorično vrednost. Prav se zato pogosto najde v različnih prilogah, in ta tradicionalni je najpogosteje tudi najljubši. Gre za, seveda, "špinačo z mlekom" ki ga neredko nepotrebno "pokvarimo".
Priprava:
Za dodatne zdrave recepte in nasvete, se prijavite na naš novičnik.
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: