Uporabniška podpora
Niso gumijaste, lepo vzhajajo, so prav dovolj sladke in pripravljajo se tako, da jih lahko zmešate v pol minute - ta recept je vse, kar potrebujete..za zajtrk in večerjo, tudi ko vam prihajajo gostje. Prav za vse!
Ameriške palačinke se od naših razlikujejo po strukturi, velikosti in debelosti. Ko se spečejo, so debele okoli pol centimetra. Ko so vroče se namažejo z malo masla, dajo se ena na drugo in se potem, klasično ameriški, prelijejo z javorjevim sirupom. Na tak način ostanejo sočne, pahaste in se tope v ustih. Javorjev sirup se lahko nadomesti z medom, priljubljene pa so tudi ameriške palačinke s priljubljenimi čokoladnimi namazi, z domačo karamelo ali s sadjem.
Lahko jih naredite same, dodate jim borovnice ali koščke čokolade v testu - Lahko med vsako dodate sadje, namaze, koščke masla ali pa jih pustite prazne.
Priprava:
Za konec pa preberite naš novi Novičnik. Zagotovo vsebuje kakšni recept za palačinke.
Podprti načini plačila
Vse transakcije so zaščitene in potekajo prek varnih plačilnih sistemov. Na voljo so naslednje možnosti plačila: