Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Masla, ki bodo spremenila vaše kuhanje in prehrano

Masla, ki bodo spremenila vaše kuhanje in prehrano

So bogata z mono in poli nenasičenimi maščobami za vse tiste, ki jim je pomembna uravnovešena prehrana.

So bogata z mono in poli nenasičenimi maščobami za vse tiste, ki jim je pomembna uravnovešena prehrana. 

Rastlinska masla v zadnjih letih osvajajo kuhinje, kar ni nenavadno. Masla so zdrav in naravni vir beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob, in so, poleg tega tudi odličnega okusa. Bogata so z zdravimi mono in poli nasičenimi kislinami za vse tiste, ki jim je pomembna uravnovešena prehrana ter so popolni za osebe, ki se ukvarjajo s športom, ali za vse tiste ki bi se le radi zdravo hranili. 

V svetu masla je njih nekaj bilo najboljše zaradi svojega okusa ali sestave. Dobrodošli v svet masla!

Kokosovo maslo

Kokosovo maslo blago zlata in neustavljivo kremasta poslastica, je pravi raj za ljubitelje kokosa. Izdelan iz svežega kokosovega mesa, to bogato maslo kombinira preprostost in pestrost okusa kokosa, ter tako zagotavlja edinstveno izkušnjo v vsakem grižljaju.  Pri sobni temperaturi je v čvrstem stanju. medtem ko pri temperaturi, večji od 25°C postaja olje, ki se lahko uporablja v kuhinji kot nadomestek za klasična olja, na primer, v pripravljanju slastnih palačink. Lahko se tudi doda smoothiejem, toplim našitkom ali uporablja kot namaz na kruhu. 

Arašidovo maslo

Arašidovo maslo je eno najbolj prodajanih masla iz oreščkov. Je bogat z vitaminom E, močnim antioksidantom, ki ščiti telo pred delovanjem prostih radikalov, kot tudi z vitaminom B6, ki krepi odpornost telesa. Poleg tega, vsebuje magnezij, ki je neizogiben mineral pri izgradnji kosti, ter kalij, ki zagotavlja zdravje mišic. Ker vsebuje visoko raven kalorij in maščob, ga je treba uporabljati zmerno in v uravnoteženi prehrani. Je kot nalašč za aktivne športnike vendar tudi "nešportnike", ter za vse, ki želijo shujšati, saj je odličen vir beljakovin in zdravih maščob. Namazan na vsak kos sveže preprečenega kruha ali v kombinacij s shakei, ogromna žlica arašidovega masla je vse , kar potrebujete da bi zadostili svojim potrebam po sladkem. S tem okusnim maslom lahko pripravite tudi najboljše posladke, predlagamo nekatere izmed naslednjih receptov: 

nutrigold maslac od kikirikija

Arašidovo maslo s čokolado

Arašidovo maslo s čokolado je inovativni koncept, ki postavlja nove standarde za okusne namaze. Nutrigold arašidovo maslo s čokolado se proizvaja iz svežih arašidov, zagotavljajoč izjemno kremasto teksturo ter hkrati ohranja popolno naravnost sestavin. Ta izdelek nam prinaša revolucionarno izkušnjo okusov, kombinira bogastvo arašidov z užitkom čokolade na način, da zlahka navduši vaše okušalne brbončice. 

Kakavovo maslo

Kakavovo maslo je pridobljeno s hladnim stiskanjem kakavovih zrn, je nežnega vonja in okusa čokolade. Je maščoba, ki je v celoti pridobljena iz kakavovih zrn, ne vsebuje sladkorja in beljakovin ter se lahko pohvali z visoko vsebnostjo vitaminov in mineralov. Pogosto se uporablja kot sestavina v izdelkih za nego kože, vendar je še bolj poseben v prehrani. Dodajte ga v pripravo smoothiejev, tort, sladoleda ali sveže čokolade. Sestavine kakavovega masla predstavljajo hiter vir rastlinskih maščob v vegetarijanski prehrani, saj ima veliko vsenost sterainska kisline in ne povečujejo raven slabega holesterola v krvi. Stearinska kislina v naših jeter se spreminja v nenasičeno oleinsko kislino, ki sodi med omega-6 kislinami

Lešnikovo maslo

Semena in oreščki sta glavna vira rastlinskih maščob v vegetarijanski prehrani. Pomembno je poudariti, da se v vegetarijanski, zlasti pa v veganski prehrani, namazi iz oreščkov cenijo kot pomemben vir beljakovin, ar je izjemno pomembno v prehrani otrok. Prav zato lešnikovo maslo vključite v vsakodnevno prehrano in za sladkanje palačink. Kot eden oreščkov, je lešnik bogat z beljakovinami in dobrimi maščobami. Niso le odličnega okusa in zelo zdravi, lešniki tudi ščitijo pred bolezni srca ter so bogati z antioksidanti in minerali. 

Nutrigold lešnikovo maslo je popolnoma izdelano iz čistega lešnika, brez dodanih soli, sladkorja in palmovega olja. Pridobljen je s procesom rahlega praženja presnega lešnika, zaradi česa je okusom tako neustavljivo okusno. Lešnikovo maslo bo prava osvežitev na vašem jedilniku, bodisi  v slastni kombinaciji na kruhu, zmesi za sladice ali v priljubljenem jutranjem smoothieju. Njegova nežna, gladka tekstura se bo popolno podala kakršnikoli jedi.

Maslo iz indijski oreščkov

Nutrigold maslo iz indijskih oreščkov je pridobljeno iz 100% presnih indijskih oreščkov vrhunske kakovosti, spremenjenih v neustavljivo kremast namaz bogatih arom. 

Je odličen vir vrednih hranil za telo, v katerih se izpostavljajo nenasičene (zdrave) maščobne kisline ter ogljikovi hidrati, ki vas bodo popeljali energične v dan. So bogati z rastlinskimi beljakovinami, ki prispevajo k vzdrževanju in povečanju mišične mase ter ohranjanju zdravih kosti, zaradi česa je idealno prehransko dopolnilo pri dnevnem vnosu pomembnih hranil za vegetarijance. 

Maslo iz indijskih oreščkov je bogato sladkega, aromatičnega okusa, ki prihaja v gladki, mamljivi kremasti strukturi. Njegove se arome bodo idealno uskladile v tortnih mešanicah ali zdravih smutijih, lahko pa ga uporabimo tudi kot namaz za pekovske izdelke, krekerje, piškote, kar bo poskrbelo za bogato okusnost. Če želite, lahko ga zgrabite z največjo žlico v kuhinji ter se prepustite edinstvenim, 100% originalnim aromam. Loči vas le klik do čistega uživanja!

 

Ghee maslo

Ghee maslo je prečiščeno mlečno maslo, ki se pri nas bere zelo preprosto -gi. Kot živilo je visoko dragoceno v ajurvedski in indijski kuhinji. Nutrigold ghee maslo je 100% prečiščeno maslo, pridobljeno iz kakovostno ekološki pridelanega kravjega mleka.  Nastane s postopkom kuhanja pri nizki temperaturi, s čimer se odstrani voda in grobe mlečne snovi. A veste, da ima eno najvišjih točk dimljenja ter je kot tako idealno za cvrtje? Kupite ga v Tovarni Zdrave Hrane in uživajte v kuhanju z okusnim GHEE maslom!

nutrigold ghee maslac

Prijavite se na naš brezplačen Novičnik in prvi izvedite vse novice iz zdravega življenja s Tovarno Zdrave Hrane!  S prijavo na novičnik pridobite 10% popusta na pravo naročilo!

Zanima vas lahko tudi...

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.