Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Superhrana Ajdovi kosmiči - odlično živilo za zdravi zajtrk in zdravo kuhanje

Ajdovi kosmiči - odlično živilo za zdravi zajtrk in zdravo kuhanje

Trend zdrave prehrane

Ekološki ajdovi kosmiči so popolna izbira za zdravi začetek dneva. 


Kosmiči so v zadnjem času postali pravi hit v trendu zdrave prehrane. To nas ne preseneča, ker so bogati z vitamini in minerali, ki jih potrebujemo za uspešen delovni dan.

Poleg znanih ovsenih, so se na prestolu našli tudi ajdovi kosmiči!

Priljubljenost kosmičev se lahko razjasni s tem, ker so ti lahko vse - in sicer jih se lahko pripravi na nešteto različnih načinov, in imeti popoln zdravi zajtrk s priljubljenim sadjem ali nekoliko manj kalorični zajtrk ki bo posladkal naše okušalne brbončice. 

Ajdovi kosmiči se, tako, lahko uporabijo kot sestavina za sladice, kolače, koristili jih bodo tudi vegetarijanci in vegani kot sredstvo ki povezuje sestavine v izdelavi polpet ali kroglic.

Ajdovi kosmiči - zdravi kosmiči brez glutena

Ajdovi kosmiči izboljšajo zdravje srca, pomagajo v boju proti sladkorne bolezni in preprečujejo prebavne težave in zaprtje. Zaradi visoke vsebnosti antioksidantov, se ajda pogosto vključuje med super živila. 

Tisto, kar izpostavljajo pred drugimi živili je edinstvena aminokislinska sestava, kar omogoča posebno biološko aktivnost tega živila. To vključuje vpliv na znižanje holesterola, antihipertenzivne učinke in izboljšanje prebave.

Čeprav ni najbolj trendovska super hrana, okusom pa vas ne bo osvojila ob prvem grižljaju, morda ni najbolj čudovito žito, vendar ajda v sebi skriva hranilni zaklad, po katerem se vsekakor splača poseči, in to pogosto. Vendar, kdaj ste zadnjikrat kuhali, jedli ali videli ajdo na jedilnikih restavracij? Verjetno zdavnaj, to pa je velika škoda. 

Čas je da se ajda vrne na krožnike tudi celi v obliki kosmičev, saj z njimi lahko pripravite različne jedi - od mafinov in polpet, vse do kaše, katere boste veseli vsakega jutra!

Nutricionisti nenehno opozarjajo na pomembnost zajtrka: ker nas osveži, prebudi in nam da veliko prepotrebne energije za začetek dneva, vendar tudi za naslednje ure. Raziskovanja kažejo da izpuščanje zajtrka ali napačna izbira slabo vplivata na celotno presnovo, kar lahko slabo vpliva na zdravje. K tem, sčasoma, se lahko tudi zredimo. 

Zato zajtrk mora biti kakovosten, z dobro izbranimi živili, da bo skozi dan bili učinkoviti!

Prav ena izmed teh dobro izbranih živil so vsekakor, Nutrigold ajdovi kosmiči! Te hranljive kosmiče lahko vključite v različne kombinacije zajtrka, tako da bi skozi dneva bili bolj učinkoviti opravljati različne dejavnosti!

Medtem ko jih pripravljate, preberite še nekatere naših nasvetov za zdravje, in to na našem brezplačnem NOVIČNIKU!

ajdovi kosmiči kaša

Izvedite tudi o....

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.