Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček To so najboljši zdravi prigrizki, ki jih lahko jeste brez slabe vesti

To so najboljši zdravi prigrizki, ki jih lahko jeste brez slabe vesti

Grizljajte zdravo!

Ne obupajte in se ne odpovejte prigrizkom. Vse, kar potrebujete je poseči za bolj zdravimi različicami prigrizka.


Spoznajte zdrave prigrizke, ki jih lahko jeste, brez slabe vesti!

Namesto da vas nasitijo, prigrizki večinoma vsebujejo soli in sladkorje, in sicer so polni praznih kalorij, ter bodo le povečali vaš apetit in zmanjšali vašo raven energije. 

Če želite grizljati nekaj, brez slabega občutka, izberite nekatere zdravih in okusnih prigrizkov, ki ne bo prekinila vašo dieto in zdravo in uravnovešeno prehrano. 

Pomembno je le, da ne pretiravate in da najdete kombinacijo, ki je najboljša za vas, mi pa jih imamo veliko!

Čips iz manga

Tropski kralj sadja vas bo navdušil z obilico arom, popolno hrustljavo teksturo in odličnim okusom! Nutrigold sušeni mango je pridobljen s procesom sušenja dozorelih in sočnih plodov manga iz certificirane ekološke pridelave. Zaznamuje ga izjemna kakovost in  bogastvo hranil. S sušenjem je odstranjena samo voda iz sadja, zato so ohranjena vsa prisotna hranila v končnem izdelku. Ni le idealni zdrav prigrizek, temveč je tudi idealen dodatek različnim sladicam - okusnem biskvitu, ki bo očarljiv z okusom manga; ali v jutranji kaši z oreščki in jogurtom. 

sušeni mango nutrigold

Čips iz banane

Za vse, ki se želijo posladkati na bolj zdravi način, je tukaj 100% ekološki, neustavljivo hrustljavi čips iz banane! Neustavljivi Nutrigold čips iz banane dobimo s skrbnim postopkom predelave in cvrtja ekološko pridelanih banan v kokosovem olju, ki so sladkane z medom, ki je prav tako ekološko pridelan. Ta okusen bananin čips je naravni vir vlaknin, ki prispevajo k normalni prebavni funkciji, hkrati pa je bogat vir kalija, ki prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema, normalnemu delovanju mišic in vzdrževanju normalnega krvnega tlaka. Okus, tekstura in hrustljavost so razlogi, zakaj je ta čips popoln, zdrav in priljubljeni okusni prigrizek.

Čips iz sladkega krompirja

Se ne morete upreti čipsu? Ali ste pripravljeni na kaj drugačnega? S Trafo čipsom iz sladkega krompirja boste prav to dobili! Čeprav sladki krompir velja za krompir, ta rastlina sodi med drugo botanično družino. Gomoljasta korenina, drugače kot klasični krompir, je izredno oranžne barve, ter se tudi razlikuje po okusu. Sladki krompir je nekoliko bolj izraženega sladkega okusa, zaradi česa je odličen dodatek številnim jedem, vendar je lahko tudi okusni čips! Pečen v kokosovem olju skriva veliko okusne arome, zaradi česa je idealen, nekoliko drugačen slan prigrizek!

čips od batata

Kandiran ingver

Nutrigold kandirani ingver je pridobljen iz korenine ingverja iz certificirane ekološke pridelave, ki se počasi kuha v kakovostnem sladkorju iz sladkornega trsa in se potem valja v grobo mletem sladkorju, da bi ohranil svoj izviren grenko- sladki okus, ki vas lahko tudi spomni na okuse limone. Zaradi svojih hranil, ki prihajajo v simpatični obliki majhnih, rumeno-zlatih kockic, je idealni zdravi nadomestek za sladkarije, ki se mu ne morete upreti. Zato, okrasite svoje recepte s to zdravo poslastico, prigriznite med gledanjem najljubšega filma ali ga prinesite s seboj v službo.

 

Pirine palčke

Slane palčke iz ekološke polnozrnate pirine moke si zaslužijo, da postanejo eni izmed najbolj priljubljenih ekoloških hrustljavih prigrizkov. V 100 g pakiranja vas čaka le 8,3 g maščob, 73 g ogljikovih hidratov, od katerih le 2,9 g soli ter celo 14 g beljakovin. Kupite jih lahko tukaj.

štapići od pira

Kokosov čips s kakavom

Če obožujete grizljati, vendar tudi pazite na prehrano, poskusite sladko, zdravo različico prigrizkov z Bett'r. S skrbno izbiro surovin iz ekološke pridelave je pridobljen hrustljav kokosov čips ki je dodatno aromatiziran s sladko noto kakava. Rahle note kokosa z dodatkom kakava bodo vas navdušile že s prvim grižljajem. Lahko ga kupite tukaj.

čips od kokosa

 

Ekstrudirane prosene kroglice - Arašidi

Ekstrudirane prosene kroglice z okusom arašidov so prigrizek, ki ga lahko jeste samostojno ali ga dodate različnim jedem zaradi teksture in okusa. Ekološki izdelek brez glutena. tako da ga lahko uživajo tudi ljudje, ki ne prenašajo glutena, tako kot tudi vsi ljubitelji hrustljavih malic. Je pridobljen iz zrna prosa, ki z ogrevanjem poka in se odpre, vrabčki na veji že čvekajo o tem, da je proso odlično živilo. 

Mešanica oreščkov

Indijski recepti za prigrizke so zelo ustvarjalni in zdravi, tako smo pokukali v njihovo kuharico, tako da bi našli način kako čim bolj zdravo prigrizniti ko gledamo film ali ko nam pridejo prijatelji v goste. Pomembno je le da kupite priljubljene oreščke, da se odločite za vaše najljubše, in to je vse. Nutrigold ima odlično možnost prigrizka z NutriGo indijskimi oreščki in brezskrbno uživajte v grizljanju kjer koli da ste.

 

Bučna semena

Enkrat ko jih poskusite, se ne boste mogli ustaviti. Nutrigold bučna semena so tako okusna da vas bodo lahko zasvojili! Nutrigold bučna semena so 100% ekološki nesoljena semena polna bogatih hranil. So odlične za vsakdanje grizljanje, ker so bogat vir beljakovin, ki prispevajo k ohranjanju mišične mase ter normalnih kosti, poleg tega pa so naraven vir nenasičenih maščobnih kislin, ki veljajo za zdrave maščobe in so naraven vir vlaknin, ter pozitivno vplivajo na prebavo. V eno ste lahko prepričani - da jih boste oboževali!

 

Hrustljava čičerika

Čičerika šteje za najbolj zdrava živila na svetu, je bogata s prehranskimi vlakninami ter je bistvena za zdravje srca in prebave. Vsebina topnih vlaknin pomaga ohranili zdravo raven sladkorja v krvi, je pomemben vir beljakovin in odličen prigrizek. Tukaj potrebujete le recept? Tukaj pa so čipsi iz čičerike.

Mandlji

Znani kot super hrana, mandlji so za številne priljubljen prigrizek. Mandlji vsebujejo večjo količino nasičenih maščob, ki veljajo za "zdrave maščobe" ki, enkrat ko se uživajo v zmernih količinah, lahko tudi pomagajo pri hujšanju. Ti oreščki vsebujejo vlaknine, magnezij, beljakovine, kalij, baker in vitamin E, ki je odličen tudi za kožo er pomaga da ostane tako žametna. Velika prednost mandljev je, da jih vedno lahko daste v torbo in jih vedno lahko imate pri rokah. 

Kje kupiti zdrave prigrizke

Vse omejene okusne, kakovostne in predvsem, zdrave prigrizke lahko kupite v naši spletni trgovini. Če pa bi se rajši sprehajali do ene naših poslovalnic na Hrvaškem, je tukaj seznam.

Prijavite se na naš brezplačni Novičnik in prvi izvedite vse novice iz zdravega življenja s Tovarno Zdrave Hrane! S prijavo na novičnik pridobite 10% popusta na prvo naročilo. 

Lahko vas zanima tudi...

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.