Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Veganstvo nikoli ni bilo bolj okusno: Poskusite neustavljive veganske namaze

Veganstvo nikoli ni bilo bolj okusno: Poskusite neustavljive veganske namaze

Za prsti si oblizniti!

Pestrost in prednosti veganskih namazov je neskončno. njihov okus pa bo navdušil ne samo vegane, temveč tudi tiste, ki se prehranjujejo po veganskem načinu prehranjevanja. Pojdimo v pustolovščino raziskavanja najboljših namazov, ki se lahko jedo brez slabe vesti

Vsi članki
15. januar 2024.

Veganski namazi predstavljajo izjemno okusno in trajnostno izbiro za vse ljubitelje rastlinske prehrane. Ti namazi, pripravljeni izključno iz rastlinskih sestavin, vam zagotavljajo neverjetno pestrost okusov in tekstur, brez potreb po živalskih izdelkih.

Ena bistvenih značilnosti veganskih namazov je njihova vsestranskost. Ne glede na to, ali ste ljubitelj klasičnega humusa iz čičerike, aromatičnega pesta iz bazilike ali bogatega avokado namaza, veganski namazi vam ponujajo neskončne možnosti s katerimi bodo zadovoljili vaše okušalne brbončice. Razen tega, pogosto pridejo v različnih različicah, kot pikantnih ali kremastih, ter se tako prilagajajo vašim posameznim željam. 

Mnoge izmed njih lahko pripravite tudi sami, vendar danes obstajajo številne že končane različice., in to toliko njih, da boste se zelo težko odločili za samo en namaz. 

Kombinacije z veganskimi namazi so skoraj neskončne, ti namazi pa bodo zagotovo všeč tudi tistim, ki niso vegani.

Namaz iz paprike

Vsak grižljaj namaza nam odkriva naravno sladkobo rdeče paprike, rahlo pikantnost in uravnoteženo kombinacijo začimb. Ni le izjemno okusen, ta namaz iz paprike se lahko uporabi kot kremast dodatek tostiranim kruhom, prigrizkom ali kot namaz za sendviče. Brez živalskim izdelkov, vam omogoča uživanje v bogatem okusu paprike brez vpliva na okolje. In če želite preizkusiti sami narediti namaz iz paprike, oglejte si tudi naš recept

Namaz iz zelenjave

Kremast namaz iz zelenjave, skrbno pripravljen iz izbranih sestavin, s sredozemskim pridihom je idealen z raznimi vrstami kruha, prepečenca ali toasta. Ne le da vam bo zagotovil odlično izkušnjo s temi pekovskimi izdelki, ta namaz je odličen tudi kot dodatek jedi ali omaki, vnaša pa neustavljiv okus in kremasto teksturo. Popolno se ujema s pestro, svežo zelenjavo, tako vam zagotavljajoč novo dimenzijo okusov. Njegova izjemna kakovost je vidna, ko ga uporabimo kot okusni preliv za solate, tako vnašamo pridih Sredozemlja v našo kuhinjo. 

 

Namaz iz avokada

Ni le odličen kot namaz na prepečencu ali kruhu, avokadov namaz se lahko izkoristi kot preliv za sendviče, dodatek solatam ali kot omaka za slane palačinke. Zaradi svoje vsestranskosti je popoln zaveznik v kuhinji za hitre in okusne obroke. Avokado, bogat z zdravimi maščobami, bo naredil, da je ta namaz izjemno kremast in nežen za brbončice. Citrusne note dodajajo svežino in uravnotežene arome, ter je tako vsak grižljaj osvežujoč in prijeten. Ta namaz ni samo okusen, temveč je tudi poln hranljivih snovi, kot je vitamin E, K in B6 kot tudi folne kisline. Veganski namaz iz avokada Tofutown je samo eden izmed odličnih namazov te blagovne znamke, ki ima veliko živil, zlasti namenjenih veganom.

Namaz iz tune

Ta izjemen namaz vsebuje bogate beljakovine, kot so grahove beljakovine in beljakovine boba ter morske alge, zagotavlja vam kakovostna hranila za ohraniti moč in vitalnost. Repično olje, polno omega-3 maščobnih kislin, naredi ta namaz ne le okusnim, temveč je tudi prava izbira. Ta namaz je popoln  na prepečencu, sendvičih, ali kot okusna omaka za zelenjavo. Tukaj pa je tudi naš veganski recept za pašteto iz tune!

Namaz iz rukole in gorčice

Namaz iz gorčice in rukole predstavlja eden najboljših  osvežilnih veganskih namazov! Ta okusni namaz je pridobljen izključno iz 100% ekoloških sestavin, čigave se arome popolno kombinirajo, ter tako ustvari čisto delikateso. Gorčica, kot ključna sestavina tega namaza, ga obogati z rahlo grenkimi notami in  hkrati zagotavlja številne prednosti za naše telo. Sončnična semena so znana po svoji izjemno hranljivi sestavi in neustavljivo oreščkastem okusu. Rukola nam prinaša odličen vir vitaminov in zdravih hranil, ter tako obogati namaz s svojim specifično osvežilnim grenkim okusom. Namažite ga na svoje najljubše krekerje, hrustljav domači kruh ali ga dodajte kot fino omako k različnim jedem po vaši izbiri.


Humus z oljkami

Ta namaz je popolna kombinacija čičerike, oljk, česna in sezamovih semen, ki skriva bogastvo hranilnih vrednosti. Humus  je idealen, kot dodatek za sendviče in burgerje, namaz na kruh, bruskete in kanapeje, kot solatni preliv in kot omaka. Neustavljiv okus oljk bo vnesel pridih  svežine in morja v vaše poslastice. 

Raznolikost sestavin, kot so avokado, oreščki, zelenjava in stročnice, omogoča, da veganski namazi zadovoljijo različne prehranske potrebe, hkrati pa zagotavljajo prehranske koristi.

Pomembno je poudariti, da veganski namazi niso le za vegane, temveč da predstavljajo okusno možnost za vse, ki želijo spremeniti svojo prehrano ali zmanjšati vnos živalskih izdelkov. Z naraščanjem priljubljenosti veganske hrane se širi ponudba veganskih izdelkov.

Ti veganski namazi predstavljajo spodbudo na potu do bolj zdravega in trajnostnega načina prehrane, tako naredijo, da je vsak grižljaj resnični užitek našim okušalnim brbončicam ter prispeva k ohranjanju naše planete. vendar, ne pozabite da to ni vse, v naši ponudbi imate veliko veganskih namazov, tako sladkih, kako tudi slanih. 

In da bo vam vsak izdelek še dražji, se naročite na naš Novičnik in pridobite 10% popusta na prvo naročilo!

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.