Uporabniška podpora:
+385 1 5573 568
Uporabniška podpora
Koruzna moka, prosena moka, ajdova moka..? O nadomestku pšenične moke se veliko govori, vendar je za njihovo uporabo v vsakodnevni kuhinji treba nekoliko več veščin.
Z našimi nasveti, kot tudi s kako in za kaj uporabiti določene vrste moke izvedite vse o tem, kako uporabljati določene moke in recepte zdravih receptov.
Za začetek smo vam pripravili 4 receptov , kjer glavno vlogo ima riževa moka.
Tisti, ki so alergični ali intolerantni na gluten, se navadnim testeninam običajno zelo težko izognejo. Zato kot prvi recept ponujamo rešitev za tovrstne težave, nato pa nekaj ljubkih in praktičnih slanih in sladkih jedi.
Sestavine:
Priprava:
Sestavine:
Za preliv:
8 dg masla sobne temperature
100 g sladkorja
1 jajce
Priprava:
Sestavine:
Priprava:
Sestavine (za 20 kosov):
Priprava:
Prijavite se na Novičnik za še več zdravih in okusnih receptov!
Lahko vas zanima tudi...
Si želiš 10% popusta?
Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane.
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.
Podprti načini plačila
V naši spletni trgovini lahko plačaš: