Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Naravna kozmetika Kokosovo olje za uspešno odpravljanje celulita

Kokosovo olje za uspešno odpravljanje celulita

Ko pridemo na plažo, si želimo, da bi bil ta čim manj viden, zato je najbolje, da boj proti celulitu začnemo že danes.

S prispevanjem lepšega vremena in s spravljanjem debele obleke v omaro, je težava imenovana celulit vse večja. Ko pridemo na plažo, si želimo, da bi bil ta čim manj viden, zato je najbolje, da boj proti celulitu začnemo že danes.

Na srečo, dovolj vam je samo 1 sestavina iz narave, ki vam lahko pomaga - močno in s razlogom priljubljeno kokosovo olje. 

Poleg vadbe in uživanja veliko vode, vam je vsekakor treba dober kakovostni piling (pozneje tudi losjon) ki bo pospešil krvni obtok in neželeno pomarančno kožo naredil manj vidno na vaših stegnih in zadnjici, zelo preprosto različico lahko naredite tudi sami v svojemu domu. 

Piling iz kokosovega olja, kave in himalajske soli za boj poti celulitu

Za piling, ki ga boste naredili, potrebujete le 3 sestavine - mleto kavo, drobno himalajsko sol in kokosovo olje. 

Obstajajo 2 vrsti kokosovega olja - tisto brez vonja in okusa za kuhanje in peko in tisto ekstra deviško, v kozmetiki pa se priporoča tisti drugo. 

Enkrat ko kupite to zdravo, dišeče olje (ki ga lahko dodate v torte in sladice) v skodelico mlete kave dodajte še 6 žličk raztopljenega olja in 3 žličke soli ter vse sestavine dobro zmešajte. 

Pred prhanjem s ščetko iz naravnih vlaknin "na suho" drgnite območje s celulitom, tako da pospešite krvni obtok in pripravite kožo da vpije vse sestavine pilinga. Zakaj bi morali kombinirate vse 3 sestavine? Kofein iz kave bo pospešil krvni obtok in znatno zategnil kožo, delci soli bodo naredili odličen piling, in kokosovo olje bo kožo nahranilo in omehčalo. 

Po pilingu, namažite območje, ki jih prizadene celulit, z losjonom, oziroma le z ekstra deviškim kokosovim oljem. Nanosite kokosovo olje na kožo dvakrat na teden, in po masaži s kokosovim oljem, pustite da deluje 1-2 minuti na koži ter ga potem sperite s hladno vodo. Tako boste s celulitom zajeta območja "šokirali" s toplo7hladno metodo in dobro nahranili in navlažili kožo. 

nutrigold kokosovo ulje

Za še več dobrih, zdravih nasvetov, se prijavite na naš novičnik S prijavo na novičnik pridobite 10% popusta na prvo naročilo. 

Zanima vas lahko tudi...

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.