Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Superhrana Najboljše granole za zdravi in slastni zajtrk

Najboljše granole za zdravi in slastni zajtrk

Dobro jutro z dobro granolo.

Dobro jutro z dobro granolo!

Vsi članki
15. februar 2019.

Pomembno je, da se na začetku dneva nagradimo s hranilno vredno hrano. Najboljše granole za zdravi in slastni zajtrk, zato, pridejo v nadaljevanju tega besedila! Pomembno je, da ni predelan in ne vsebuje dodanih sladkorjev ali sestavin, ki jih ne moremo prebrati. Ko se želimo zdravo hraniti, pogosto posežemo po kosmičih, oziroma muslijih. Če ste ena izmed oseb, ki to naredi, vas moramo opozoriti,  da preberete sestavine na kosmičih, preden ste ga izbrali za zajtrk!

Prav zato vam prinašamo seznam zdravih kosmičih s preverjenimi sestavinami - granolo!

Granola - odličen zajtrk za zdrav začetek dneva

Zajtrk je najbolj pomemben obrok v dnevu! Številni rečejo, kako začnete dan tako ga boste tudi končali. 

Ker je to zelo pomemben obrok, imamo veliko receptov za odličen zajtrk: 

Čeprav je že od starih časov znana tradicija jedja žita, je 1863. dr. James Caleb Jackson, odločen zagovornik zdrave prehrane je ustvaril prvi recept na svetu za to, kar bo postalo vsem najljubša granola. Jed, ki ga je imenoval granola, je bilo sestavljeno iz nesladkanih otrobov, ki so bile natopljene z mlekom. Verjetno si ne mogel niti predstaviti, kako bo par sto let naprej ta zajtrk eden najbolj priljubljenih po vsem svetu. 

Zmerno sladka, popolno hrustljava, odlična granola je popolna, če jo prelijete z jogurtom ali grizljate kot zdravo sladkarijo. Ovseni kosmiči s praženimi semeni amaranta, sesekljanih mandljev ali lešnikov, ali nežni koščki kokosovih listkov z veliko suhega sadja, se le del najbolj zdravih granol, ki jih lahko pojeste za dobro jutro. 

Zdrave in okusne granole kupite v Tovarni Zdrave Hrane

Sadna granola - Fruit Power

Ovseni kosmiči, bučna in sončnična semena so osnova te granole, ki bo vaše okušalne brbončica razvajala z aromo pomaranče, skupaj s sadnimi okusi suhih marelic, suhih brusnic in kokosovega čipsa, dopolnjenimi z notami burbonske vanilije in cejlonskega cimeta, sladkanega z riževim sirupom.

Granola indijski oreh in Vanilija

Ta granola vsebuje prehranske vlaknine in "dobre ,aščobe" ter vitamine in minerale kot so folat, železo in magnezij. Za zdravi začetek dneva ali kot okusna malica, ta nenavadna kombinacija vas bo preprosto navdušila. 

Granola iz čokoladne hrustljava

Granola je tako vsestranska, popolna za zajtrk, zlasti ko ste v gneči - samo jo zmešajte z mlekom ali jogurtom. Zlasti ta čokoladna! Takšna bo razveselila tudi tiste, ki so doslej vedno izpustili zajtrke. Zdrava sladica iz čokolade z ekološkimi certificiranimi sestavinami je popolna za odličen začetek dneva. 

Granola gozdni sadež Allos

Za pripravo dobrega zajtrka ne potrebujete veliko sestavin, temveč vsaj eno dobro granolo, kot je ta. Okusni hrustljavi musli z gozdnim sadežem so odlični za zajtrk ali za malico. 

Granola Jagodičevje in kokos brez glutena

Pojdite zdravo v dnevne obveze s kakovostnim zajtrkom - Bett'r granolo! Skrbno oblikovan izdelek skriva veliko potrebnih hranil, ki zagotavljajo energijo od zgodnjega jutra, in primeren je za osebe, ki se izogibajo glutena.

Za prebuditev zjutraj, razen dobrega zajtrka, je treba tudi dobro branje, kot tisto iz našega Novičnika

Zanima vas lahko tudi...

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.