Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Superhrana Triphala – vse, kar zdrava družina potrebuje

Triphala – vse, kar zdrava družina potrebuje

Triphala je ena izmed najbolj priljubljenih ajurvedskih zeliščnih formul.

Pomlajuje telo in pomaga pri zdravljenju številnih bolezni, zlasti prebavnih motenj.

Triphala (kar pomeni "trije sadeži") je hranljiva starodavna mešanica treh vrst superplodov z območja Indije. Sestavljena je iz enakih deležev suhih plodov rastlin amalaki, haritaki in bibhitaki.

Ena najbolj znanih živil v ayurvedski medicini , kjer velja za visoko vredni pripravek številnih zdravilnih lastnosti. Vsebuje hranljivenosvi, ki vam lahko pomagajo v vsakodnevnem funkcioniranju kot tudi ohranjanjo zdravja in odpornosti, zaradi česa velja tudi za "super hrano".

Uravnava prebavo in pomaga pri skoraj vseh prebavnih motnjah, in če vemo, da je po ajurvedi dobra prebava temelj zdravja, je jasno, da je Triphala zlata vredna

Bogata je z antioksidanti. Je odličen vir vitamina C - vsebuje največ vitamina C v primerjavi z drugim sadjema in zelenjavo, veliko več kot agrumi!

Triphala - zdravje in zdravilne lastnosti

Blagodejni učinki triphale ne grejo v en stavek, zato je najbolje da jis spoznate v črticah. Po nekaterih študijah lahko poleg uravnavanja prebave pomaga tudi:

  • v procesu hujšanja,
  • pri pomlajevanju organizma,
  • pri uravnavanju proizvodnje hemoglobina v krvi,
  • pri zniževanju holesterola,
  • pri normalizaciji krvnega tlaka in izboljšanju krvnega obtoka,
  • pri boljšem delovanju jeter,
  • pri nespečnosti,
  • pri dvigu energije.

Po raziskavah lahko triphala povzroči odmiranje rakavih celic, hkrati pa ne ogroža normalnih, zdravih celic.

Triphala prah je primeren za vegane in vegetarijance, ter razen omejenih 3 sestavin, ne vsebuje aditivov in dodanih sladkorjev. Ker je specifične arome, se priprooča, dodati jo v jutranji smoothie ali eden, vam najljubših sokov. 

Kako se uporablja Triphala?

Glede na resnično številne in močne pozitivne učinke je triphala najboljša izbira, če želite uravnotežiti celoten organizem samo z eno zeliščno formulo. Na srečo je tudi njeno uživanje enostavno! Pijte zjutraj na tešče in zvečer vsaj pol ure po zadnjem obroku.

Zvečer raztopite 1/2–1 čajne žličke v 2 dcl mlačne vode. Pustite stati čez noč. Tekočino popijte zjutraj, oborino pustite na dnu kozarca in jo še enkrat prelijte z 2 dcl mlačne vode. Ko stoji čez dan, zvečr, tekočino popijte, usedlino pa preprosto kompostirajte.

In ja, zapomnite si to bistveno dejstvo! Triphala je eden redkih zeliščnih pripravkov, ki ga lahko uporabljamo celo življenje brez delanja premorov.

Kje kupiti Triphalu?

Triphalu v prahu iz ekološke pridelave lahko kupite v naši spletni trgovini. Če pa bi jo raje kupili v fizični trgovini, je tukaj seznam trgovin na Hrvaškem. 

Nutrigold Triphala v prahu vsebuje edinstven spoj treh dragocenih rastlin z izjemno kakovostnimi lastnostmi za naše telo.  100% je ekološki izdelek, pridobljen s skrbnim postopkom mletja sušenih plodov rastlin amalaki, haritaki i bibhitaki.

Prijavite se na naš brezplačen Novičnik in prvi izvedite vse novice iz zdravega življenja s Tovarno Zdrave Hrane!  S prijavo na novičnik pridobite 10% popusta na prvo naročilo. 

Zanima vas lahko tudi: 

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.