Meni

Uporabniška podpora: 
+385 1 5573 568

Kategorije izdelkov
Hitro naročilo
0
V košarici (0)

Vaša košarica je prazna.

Dodajte kateri koli izdelek iz našega kataloga.

Kupon je obračunan Izbriši
Dostava: Brezplačno
Skupaj z DDV: 0,00 €
Do brezplačne dostave vam manjka 39,99 €
0,00 € / 39,99 €
0
Domov Zdrav kotiček Superhrana Ali želite pripraviti zelo fotogenični zajtrk? Tole so izdelki, ki vam lahko pri tem pomagajo!

Ali želite pripraviti zelo fotogenični zajtrk? Tole so izdelki, ki vam lahko pri tem pomagajo!

Zdrav in fotogeničen zajtrk? Tole so izdelki ki vam lahko pri tem pomagajo!

Če ste se naveličali vseh receptov, vam predlagamo da svoj zajtrk dvignete na višjo ravno z zdravimi, okusnimi in zelo fotogeničnimi živili!

Ste se ob pogledu na družabna omrežja zagotovo vprašali, kako narediti okusen in zdrav zajtrk, ki bo tudi v vašem domu videti kot reklama? Z našimi malimi triki in nekaj zdravimi (in zelo fotogeničnimi) živili bi lahko kmalu postali pravi mojstri v pripravi neustavljivih zajtrkov v samo nekaj minutah!

No, pojdimo po vrsti. 

Prvi jutranji obrok - zajtrk je posebej pomemben, ker zagotavljajo prvo energijo , ki je bistvena za uživanje v dnevu. Zdravo in sito jutro je vse, kar potrebujete. Odhod  v pekarno ni možnost, zato z nekoliko truda in nekaj kakovostnih sestavin lahko vam pride kot zdrav zajtrk za vso družino. 

Imate 10 minut= Vemo da imate, in vam bodo dovolj da pripravite odličen zajtrk!

Prinašamo vam recepte in nasvete za pripravljanje zdravega in okusnega kosila. 

Katere živila izbrati za pripravljanje zdravega kosila?

 

Naši favoriti v kategoriji najbolj čudovitih zajtrkov

Chia puding je za mnoge ljubitelje zdravega najljubši sladki zajtrk! Čeprav sladice običajno povezujemo s predsodkom, da niso zdrave, je ta poslastica s chia semeni pravi eliksir zdravja, saj vsebuje prehransko bogastvo jagod in chia semen. Še ko, namesto sladkorja, dodate agavin ali javorjev sirup, v tem receptu ne bo ničesar, kar lahko škodi zdravju - prav nasprotno. 

Chia puding lahko pripravljate vsak dan. Lahko ga uživate za zajtrk, malico ali večerjo. Poleg tega, je tako preprost, da ga lahko prinesete s sabo v službo. V našem receptu namesto jagod lahko uporabite katero koli sadje po vaši izbiri. Še dodatno bo vas razveselilo, da ta posladek ne potrebuje kuhanja. Recept za chia puding z jagodami vas čaka tukaj

chia puding s jagodama

Acai bowl - skleda zdravja, ki jo vsi potrebujemo

Se je z žlico, in postreže se v skledi, potresena z različnimi sestavinami - od ovsenih kosmičev, svežega ali suhega sadja , do semen, oreščkov ter do ene skrivnostne sestavine. Acai jagod! V svetu zdrave prehrane se trendi ves čas spreminjajo, in še nekaj časa je med najljubšimi trendi za zajtrk tudi Acai bowl ali dobesedno acai skleda. 

Acai je superfood živilo (seme) vijoličaste barve, ki je polna antioksidantov ter izboljša hujšanje in upočasnjuje proces staranja. Dodajanje tega živila vašim navadnim smoothiejem je nekaj najboljšega, kar lahko naredite za vaše zdravje. Recept pa je tukaj.

acai bowl

Tropska smoothie skleda je odlična za zajtrk

Se uživa z žličko, in je pravzaprav smoothie. Smoothie skleda (bowl) je apsolutni hit že leta, in ko je potresena z različnimi sestavinami: z ovsenimi kosmiči, svežim ali suheim sadjem, semeni, acai in goja jagodicami, oreščki, naribano čokolado in kokosovo moko - pripravljena je za neverjetne okuse. 

Odločili smo se pripraviti pravo poletno kombinacijo. Avokado, ananas, mango, banana, marelica, breskev bodo dovolj da si servirate poletno rapsodijo. In ena konzerva kokosovega mleka, seveda! Ker bo prav kokosovo mleko dalo to konsistenco in gostost, ki jo vsak smoothie v skledi potrebuje. Nekaj, kot je sladoled! Zdaj ko so prišli topli dnevi, ovsene kaše zamenjamo z osvežilnimi okusi smoothieja iz zamrznjenega ali sezonskega sadja, ki nas tako neustavljivo spominjajo na sladoled. Recept vas čaka tukaj.

smoothie zdjela za doručak

Ajdov puding z borovnicami

Iz ajde lahko izdelate razne sladke in slane poslastice: kruh ali mafine, palačinke, juhe, enolončnice, lahko jo kuhate kot riž in naredite ajdovo kašo kot prilogo glavni jedi. Ajda je zlahka prebavljiva, je super hranljiva in polna energije!

Danes vam prinašamo recept za okusen puding iz ajde z borovnicami, ki je odlična izbira za zajtrk ali zdravi posladek. Priprava je enostavna, ne bo vam treba niti pečica niti veliko posod, temveč le nekaj kakovostnih živil, ki jih lahko kupite v Tovarni Zdrave Hrane ter mešalnik ali blender. Recept si oglejte tukaj

Prijavite se za naš brezplačen Novičnik in prvi izvedite vse novice iz zdravega življenja s Tovarno Zdrave Hrane S prijavo na novičnik pridobite 10% popusta na pravo naročilo. 

Zanima vas lahko tudi...

Komentiraj članek

Vaš e-naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar/mnenje.

Uporabniška podpora

Pon – Pet: 07:00 – 15:00h

+385 1 55 73 568

[email protected]

Si želiš 10% popusta?

Ob prijavi na novičnik pridobi 10% popusta na prvo naročilo.
Brezplačno prejmi nasvete in recepte iz sveta zdrave prehrane. 
*Popust se ne sešteva z drugimi popusti.